Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Aralık Salı

30 Aralık Salı gününe ait Star TV yayın akışı sabah 06:45'de "Bugün" adlı ana haber bülteni ile güne merhaba diyor. Haber bültenini seyrederken siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar daha pek çok konu hakkında detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Ufak Tefek Cinayetler" adlı yerli diziyi seyredebilirsiniz. Her karesinde renkli ve heyecan dolu farklı olaylar barındıran dizi yine tüm hayran kitlesini ekranları başına toplayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Aralık Salı

Sabah saat 06:45'de "Bugün" adlı haber bülteni ile sabahın erken saatlerinde pek çok gündem gelişmesinden haberdar olabileceksiniz. Türkiye'yi ilgilendiren ve dünya üzerinde cereyan eden tüm gelişmeleri, tek tek ayrıntıları ile öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Ardından 08:30'da "Beni Affet" adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Sürükleyici diziyi her sabah aynı saatte ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Ardından 09:45'de "Adını Sen Koy" adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Her sabah bu iki dizi ile mükemmel bir sabaha başlayabilir ve kahvaltı saatlerinizin eğlenceli geçmesini sağlayabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00'a geldiğinde "Duymayan Kalmasın" adlı magazin programı ekranlarınızda. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan yayını seyrederken magazin dünyasının en gizemli gelişmelerini öğrenebilecek ve hayrete düşeceksiniz. Hafta içi her gün ekranlara gelen program, farklı konukların katılımı ile daha renkli ve keyifli hale dönüşüyor, magazin gündemi tüm detayları ile tartışılıyor.

Haberin Devamı

13:00'da "Olay Yeri Balçiçek İlter" adlı güncel yaşam programı sevenlerinin karşısında! Gün ortasında yayına başlayan programda hafta içi her gün yaşanmış acıklı hayat hikayeleri ele alınıyor. Kayıplar ve cinayet dosyaları etraflıca araştırılıyor, muhabir kadrosunun araştırmaları neticesinde olayların en bilinmedik yanları gün yüzüne çıkıyor.

Gün ortasında ise yerli iki dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. İlk olarak 16:00'da "Beni Affet", ardından da 17:15'de "Adını Sen Koy" adlı iki dizinin yeni bölümü ile karşılaşılıyor. 19:00'da da "Star Haber" adlı bülten ile akşam haberleri ekranlara dahil oluyor. Gündemin nabzını tutan tüm gelişmeler; detaylı, tarafsız ve objektif bakış açısıyla ele alınarak seyirci kitlesine aktarılıyor.

20:00'da "Ufak Tefek Cinayetler" adlı aksiyon, heyecan ve eğlence dolu dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin hemen ardından 23:45'de "Karar Günü" adlı yabancı sinema ile film keyfi yapabileceksiniz. 01:45'de bu "Karar Günü" adlı sinemanın tekrarı sizlerle oluyor. 03:30'da "Yaman Gazeteci" adlı yerli sinemanın, 04:40'da ise "Kara Sevda" adlı fenomen dizinin tekrarı yayın akışına yansıyor.

Haberin Devamı