Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 3 Mayıs Çarşamba

Star TV’nin en sevilen dizilerinden birisi olan Kara Sevda, yayın akışında Çarşamba akşamları yer buluyor. Bu hafta 67. Bölümü yayınlanacak olan Kara Sevda’nın yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Her bölümü ayrı heyecana sahip olan dizinin bu haftaki bölümünde Emir’in planları tersine dönüyor ve işler daha da karışıyor. Kara Sevda dizisinin yeni bölümü 3 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 3 Mayıs Çarşamba

Kara Sevda dizisinin 67. Bölümüne ait yeni fragmanlar yayınlandı. Emir’in yaptığı planların tersine dönmesi ile işler karışınca Emir de Nihan için kendini tehlikeye atar. Fakat Kemal hala tehlike içerisindedir ve Nihan onu bırakıp bir yere gitmek istemez.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Nihan, Kemal için ölüme atlamıştır ve bu da Emir’in planlarının tersine dönmesine neden olmuştur. Emir de bunun üzerine sevdiği kadın için alevlerin arasına dalar, Kemal’i düşündüğü için evden çıkmak istemeyen Nihan’ı zorla da olsa dışarı çıkarır. Fakat Kemal hala içeridedir ve tehlike geçmemiştir.

Ayhan intikam yeminleri ederken Leyla da hastanede ölümle savaşmaktadır. Sonucu ne olursa olsun, Kozcuoğlu ailesi ile olan hesabını kapatmak istemektedir. Ayhan’ın ise katil olmasının önünde durabilecek olan tek kişi Kemal’dir. Bu işi aydınlatmayı bir an önce istese de zamanın yavaş yavaş tükendiğinin farkındadır.

Emir, Leyla’nın vurulmasında babasının parmağı olduğunda delirir. Kemal’in bu işin arkasını bırakmayacağını ve her şeyi öğrenmeye çalışacağını bilir ve bundan dolayı babasını yurt dışına göndermek ister.

Haberin Devamı

Kundaklanan ev için baş şüpheli olarak Emir, Mercan tarafından gözaltına alınır. Zeynep ise Emir ile karakolda görüşür. Emir ile arasındaki bağı sorgular.

Nihan ve Kemal’in araştırmaları ile Kozcuoğlu Holding’in arkasındaki gizli planlar yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır. Kozcuoğlu ailesi hakkındaki kötü olaylar ortaya çıktıkça Nihan ve Kemal’in kavuşması da yaklaşmaktadır. Engelleri birer birer ortadan kaldırırken, aşklarının gücüne inançları daha da artmaktadır.

Ayhan ise Leyla’nın öleceğini düşündüğü için Galip’i kaçırır. Kemal ise Ayhan’ı durdurabilmek için elinde olan son kozu oynar.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal ve Nihan yıllar sonra kavuştukları çocukları ile özlem gidermektedir. Diğer ir yandan Emir de Nihan’ı tamamen hapse yollayacağı olanın son imzasını Asu’ya attırmaktadır. Bunun üzerine Nihan, izinsiz maden işletmeciliğinden gözaltına alınır.

Haberin Devamı

Bütün deliller Nihan’ı işaret etmektedir fakat Kemal Nihan’ı kurtarmak zorundadır. Emir ise planladığı oyunun kesin galibiyken elini daha da güçlendirmek için yeni planlar yapar.

Asu’nun yapacağı bir hata Kemal’in Nihan’ı kurtarma yolunda daha da emin adımlarla gitmesini sağlar. Nihan ise, Emir’in gönderdiği belge ile sarsılmıştır. Deniz’i kaybetme korkusu ile doludur. Fakat yine de geri adım atmaz ve Emir’in hamlesine karşılık hamle yapar.

Emir ise Zeynep’in Hakan ile evlenme kararından vazgeçmediğini öğrenince Zeynep ile görüşür. Zeynep’i yalnızlık içinde bırakabilmek için harekete geçer.

Yeni bölüm ve daha fazlası 3 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!