Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 29 Temmuz Cumartesi

Star TV yayın akışı 29 Temmuz Cumartesi günü Kaçak Gelinler dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Yerli dizilerin tekrarlarıyla devam eden yayın akışının akşam kuşağında Çarkıfelek yeni bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. Çarkıfelek yarışma programının hemen ardından TV’de ilk kez Değiştir Bakalım ekrana geliyor. Yayın akışının akşam kuşağı devamında ise Star TV’de daha önce yayınlanmış olan yerli dizilerin tekrar bölümleri yer alıyor. 29 Temmuz Cumartesi günü Star TV yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 29 Temmuz Cumartesi

05.20’de Kaçak Gelinler tekrar bölümüyle Star TV ekranlarına geliyor. Kaçak Gelinler’in bu bölümünde önemli gelişmeler meydana geliyor. Diziyi tekrardan izleyenler bu bölümü mutlaka izlemelisiniz. Kaçak Gelinler bittikten sonra Kaçak Gelinler’in bir başka tekrar bölümü ekrana geliyor. Bu tekrar bölümü de sona erince İki Aile dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Aynı evde tek bir aile olmaya çalışan iki ailenin hikayesi İki Aile dizisinde…

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Star Life magazin yeni bölümüyle Star TV ekranlarına geliyor. Ünlüler nerede, kiminle, neler yapıyor öğrenmek istiyorsanız, Star Life Magazin’i sakın kaçırmayın! Star Life magazinin hemen ardından yılların vazgeçilmeyen filmleri arasında yer alan Çöpçüler Kralı filmi Kemal Sunal’ın eşsiz oyunculuğuyla ekrana geliyor. Çöpçüler Kralı yerli sinema filmi 12.00’da Star TV ekranlarında yayında!

13.45’te Kiralık Aşk yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor.Bu bölümde Ömer önemli bir karar alarak kendisini Türkan’a anlatmak istiyor. Ömer’in verdiği tepkiyi görünce şaşıracaksınız. Bakalım bu bölümde aşk mı kazanacak? Kiralık Aşk’ın hemen ardından ekrana Dolunay yerli dizisi geliyor. Nazlı ve Fırat arasında yaşanan olaylar hız kesmeden devam ediyor. Dolunay yerli dizisi biter bitmez ekrana Star Haber geliyor. Star Haber’de yaşanan tüm gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla Çarkıfelek programı Star TV ekranlarına geliyor. Yarışma boyunca ekrana gelen eğlenceli dakikalar ve sonucunda yarışmacıların büyük ödül olan arabayı kazanma çabaları görmeye değer.Çarkıfelek yarışma programının hemen ardından TV’de ilk kez yayınlanacak olan Değiştir Bakalım ekrana geliyor. Bir kasabada yaşan erkeklerin ve kadınların yer değiştirmesiyle başlayan Değiştir Bakalım’da çok farklı olaylar meydana geliyor. Bakalım kadınlar ve erkekler yer değiştirince neler oluyor?

00.30’da Star TV’nin iddialı dizilerinden Ateşböceği dizisi tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Ateş Böceğinin ardından 46 Yok Olan ve Aramızda Kalsın dizilerinin tekrar bölümleri de Star TV ekranlarına geliyor.

Haberin Devamı