Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı

29 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen heyecan dolu dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü seyrederek heyecan dolu bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle buluşuyor. Fenomen dizinin yeni bölümünü izleyerek kendinizi mükemmel bir akşama hazırlayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile karşınıza gelen dizi, mükemmel anlarla karşılaşmanıza yardımcı oluyor. Hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile heyecan dolu anların keyfini sürdürebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Tekrar bölümü ile ekranlara gelen diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek hareketli bir sabaha başlayabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayın akışında yerini alıyor. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini gözler önüne seren keyifli program ile eğlence dolu anlar yaşayabilirsiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklı ile sunulan magazin programın hafta içi her gün aynı saatte izleyebilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Güncel yaşam programından kayıp dosyaları ve yaşanmış cinayet olayları gibi pek çok acıklı hayat öyküleri hakkında bilgiler edinebilirsiniz. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkacak. Sevilen bu renkli dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan dolu bir gün ortası yaşayabileceksiniz. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısında yer alıyor. Gün ortasında dizi keyfi yapmayı seviyorsanız bu iki dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte bu akşam bülteninden seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlıyor. Fragmanı ile heyecanı doruklara çıkartan diziyi akşam saatlerinde izleyerek mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. 00:15’de “Sabit Kanca 2” yerli sinema filmi sevenleri ile buluşacak. Sevilen filmi izlerken komedi dolu pek çok kesitle karşılaşabileceksiniz. 01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı sahur programı yayına geçiyor. Ardından 03:40’da “Sabit Kanca 2” adlı yerli sinema filmini bir kez daha seyredebileceksiniz. 05:00’da ise “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı