Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Mart Perşembe

29 Mart Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da yerli bir dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sabah dizi keyfi yapmayı seviyorsanız sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı yerli dizi ilk bölümü ile Star ekranlarını sarsacak. Fragmanı ile tüm hayranlarını toplamayı başaran dizi, Perşembe akşamlarınıza adeta hareketlik kazandıracağa benziyor. İlk bölümü seyrederek akşamınızın daha renkli ve keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Mart Perşembe

Sabah ilk saatlerde yerli bir dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı başlıyor. Sevilen diziyi seyrederek keyifli bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan diziyi, hafta içi her sabah Star ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Ardından saat 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Star ekranlarının vazgeçilmezlerinden olan bu iki diziyi, hafta içi her sabah seyredebileceksiniz. Saatler 11:00’ı gösterdiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı program ile baş başa kalabileceksiniz. Magazin dünyasının tüm gelişmelerini, ayrıntıları ile ekranlar karşısına getiren programı keyif içinde izleyebilirsiniz. Ünlülerin yaşamından eserlerine, klip çekimlerinden kameralara yakalanma anlarına kadar tüm detaylar sizlerle oluyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçilek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Yaşamın farklı dönemlerinde meydana gelmiş pek çok acıklı hikaye bu programın konusunu oluşturuyor. Muhabir ekiplerinin detaylı araştırmaları neticesinde de tüm bilinmeyen gerçekler ortaya çıkıyor. Programı seyrederken kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar pek çok konuyu öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 16:00’da “Beni Affet” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranlara yansıyor. Sevilen diziyi izlerken heyecanlı ve keyif dolu pek çok kesite rastlayabileceksiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Gün ortanızı renkli kılan bu dizileri hafta içi her gün seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına dahil olacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri ve detayları tek tek öğrenebilirsiniz. Siyasetten sağlığa yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu içeriklerine dair gelişmeler sizlerle olacak. 20:00’da heyecan ve gerilim dolu sahnelerle öne çıkan “Avlu” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. 23:00’da yerli bir dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. 01:00’da ve 02:30’da iki farklı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı