Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba

29 Kasım Çarşamba günü Star TV, sabah 06:45’de “Bugün” adlı güncel program ile ekranlara dahil oluyor. Gündeme dair gelişmeleri ele alan ve sohbet havasında işleyen renkli program, Celal Pir’in sunumu ile yine güncel gelişmelerden bilgi sahibi olmanızı mümkün kılıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, spor, aktüel ve yaşam gibi daha pek çok konuyu bu yaşam programından takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Hayat Sırları” adlı yerli dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Eğlencenin ve heyecanlı anların sentezinden oluşan sürükleyici dizinin yeni bölümüne şimdiden hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde yayına başlayan “Bugün” adlı program ile haber dünyasına ait tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. Hemen arkasından 08:30’da “Hayat Sırları” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sevenleri ile olacak. Dizinin akşam kuşağındaki yayınını seyredemediyseniz üzülmenize gerek yok! Sabah kuşağında göze çarpan bu tekrar bölümü değerlendirebilir ve merak ettiğiniz tüm gelişmeleri kolayca öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’ı gösterdiğinde “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranları süslüyor. Magazin dünyasına ait tüm çarpıcı olayları bir araya getiren ve detaylı şekilde masaya yatıran sürükleyici program ile heyecan dolu anlar sizleri bekliyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu sunumu ile gerçekleştirilen programa üstelik birbirinden değerli konuklar da eşlik ediyor. Renkli magazin programı ile dinamik ve eğlence dolu bir sabah yaşayabilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile yine faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar uzanan pek çok acıklı yaşam öyküsü ekranlara aktarılacak. Ölüme sürüklenen veya yılardır izi sürülemeyen kişiler ve geride kalan yüreği buruk yakınlar… İnsanda duygu seli yaşatan anları ile nefes kesen canlı yayın programını sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

15:30’da Beni Affet” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Hemen ardından saat 17:15’de de “Adını Sen Koy” adlı sevilen dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Saatler 19:00’ı gösterdiğinde “Star Haber” bültenini seyredebilirsiniz. Siyasetten yaşama, ekonomiden sağlığa kadar uzanan farklı konu başlıkları ile haber dünyasının tüm gelişmelerini ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz.

20:00’da “Hayat Sırları” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağı başlıyor. Dizinin hemen bitiminden sonra saat 23:45’de “Söz” adlı macera ve aksiyon dolu sevilen dizinin tekrarı yayın akışına geçecek. 02:30’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin, 04:40’da ise “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programının tekrarı bir kez daha ekranlara aktarılacak.

Haberin Devamı