Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe

STAR TV’nin 29 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Aramızda Kalsın isimli yerli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca da birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Ateşböceği dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. STAR TV’nin 29 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe

STAR TV’in 29 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı 06.10’da Aramızda Kalsın isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve ardından da Aşka Tutsak dizisinin eski bölümlerinden birisi ile devam ediyor. 09.30’da ise Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı Star TV ekranlarında olacak. Ülkemizdeki farklı lezzetleri bu programda öğrenebilir ve evinizde yapabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programından hemen sonra ise saat 11.15’te Feryat isimli sinema filmi ekranlara gelecek. 1972 yılında vizyona girmiş olan film, toy bir öğrenci ile çadır tiyatrolarında eğitim almış olan güzel bir şarkıcının aşkını konu alıyor.

13.15’te Yüksek Sosyete dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Fakir oğlan ve zengin kız temalı dizide yaşanan bir karışıklık, bütün karışıklığı beraberinde getiriyor ve başroller karşılaşıyor. Ardından ise İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.

18.45’te Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir tarafında meydana gelmiş olan önemli olayların ayrıntıları bu haber kuşağında aktarılacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Ateşböceği dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Barış yalnız ve başarılı bir avukattır. Ne yapacağını bilemediği bir dava sırasında yolu taksi şoförü olan Aslı ile kesişir. Barış hayatta keşfedilecek bir şey kalmadığına inanırken; Aslı ile yeniden başlayan macerası onu farklı koylara sürükleyecektir. Dizinin başrollerinde ise Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz yer alıyor.

23.30’da ise aynı dizinin tekrar ekranlara gelecek. Ardından ise Aşka Tutsak dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.