Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma

29 Eylül Cuma tarihli Star TV yayın akışı, Celal Pir’in sunumuyla ekrana gelecek olan, canlı yayınlanan haber programı Bugün’ün 06.45’te yayınlanmasıyla başlayacak. Bugün programı sonrasında, Beni Affet ve Adını Sen Koy adlı Star TV’nin sevilen yerli dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanacak. Duymayan Kalmasın adlı magazin programının canlı yayınlanmasından sonra, Balçiçek İlter İle Olay Yeri ve Beni Affet ile Adını Sen Koy dizileri yeni bölümleri ile ekrana gelecek. Star Haber’den sonra ise son olarak İstanbullu Gelin’in yeni bölümü yayınlanacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma

29 Eylül Cuma günü tarihinde Star TV sabah kuşağında ilk yayınlanacak olan program, Celal Pir’in sunumuyla ekrana gelen sabah haber programı Bugün. Sabah saat 06.45’te yayınlanacak olan haber programında, Türkiye ve Dünya gündeminin nabzı tutuluyor, gündemin son dakika gelişmeleri yayınlanıyor, tüm gazete manşetleri yorumlanıyor, ayrıca hayatın birçok alanından spor, sağlık, moda haberleri veriliyor.

Bugün adlı haber programının yayınlanmasının hemen ardından Star TV’nin sevilen dizisi Beni Affet tekrar bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak. Sevilen yerli dizinin başrol oyuncuları Gaye Turgut, Mert Altınışık ve Şeyma Korkmaz. Dizinin konusu, bir aile şirketi başında bir baba, ona destek olmaya çalışan oğlunun aşık olduğu kızla babası yüzünden evlenememesi ve bu olaylardan sonra ailenin, babanın eskiden öldürttüğü biri yüzünden ceza ödemesi.

Beni Affet’ten sonra Star TV’nin bir başka sevilen dizisi Adını Sen Koy adlı yerli dizi yayında olacak. Başrollerinde Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın oynadığı dizi saat 09.45’te yayında olacak. İkiliye Yaprak Durmaz ve Aykut İğneli gibi oyuncular eşlik ediyor.

Haberin Devamı

11.00’da ise, Star TV’de yayınlanan renkli ve eğlenceli programlardan, hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan magazin programı Duymayan Kalmasın canlı olarak Star TV’de ekranlara gelecek. Programın sunucuları ise ünlü gazeteci ve köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil. Programda ünlü isimlerle canlı yayın bağlantıları, ünlülerin hayatından son haberler ve çarpıcı röportajlar yer alıyor.

13.00’da, ünlü gazeteci ve sunucu Balçiçek İlter’in Star TV’de geçtiğimiz haftalarda sunmaya başladığı Balçiçek İlter İle Olay Yeri adlı program canlı olarak yayınlanacak. Programda, canlı bağlantılar ve uzman konuklar yanı sıra kayıplar bulunuyor ve faili meçhul cinayetler aydınlatılmaya çalışılıyor.

15.30’da yıllardır Star TV’de yayın hayatına devam eden, sevilen dizi Beni Affet yeni bölümü ile Star TV ekranlarında olacak. Hemen ardından Star TV’nin bir başka sevilen dizisi Adını Sen Koy 17.15’te Star TV’de yayınlanacak.

Haberin Devamı

Nazlı Çelik’in sunduğu Star Haner’in 19.00’da ekrana gelmesinden sonra, büyük bir aşk hikayesinin anlatıldığı, başrollerinde ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile başarılı oyuncu Aslı Enver’in oynadığı yerli dizi İstanbullu Gelin yeni bölümü ile saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.