Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe

28 Haziran Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sabah erken saatlerde Star ekranlarınızda oluyorsanız, bu fenomen dizinin tekrarlarını seyredebilir ve böylelikle izlemediğiniz bölümlerdeki geliişmelerden haberdar olabilme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Sen Sağ Ben Selamet” adlı komedi türündeki yerli sinema filmi hayran kitlesi ile buluşacak. Ekranları renkli ve eğlence dolu hale getiren film ile güzel bir perşembe akşamına hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe

Sabah uyandığınız ilk saatlerde “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü hafta içi her gün Star ekranlarınız karşısından takip edebileceksiniz. Hemen ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranları renklendirecek. Gün ortasına denk gelen dizi ile güzel anlara tanıklık edebileceksiniz. Kahvenizi yudumlarken seyredebileceğiniz dizide, ,heyecan dolu kesitlerle karşı karşıya kalacaksınız.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı sizlerle oluyor. Magazin programından en renkli haberleri, eğlence dolu kesitleri ve en bomba gelişmeleri inceleyebilme şansı elde edeceksiniz. Ünlü camiasına ait tüm merak edilenler karşınızda yer alacak. 15:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışına devam ediliyor. Star ekranlarının sevilen dizisi ile gün ortanızı çok daha heyecanlı ve sürükleyici bir atmosfere dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Star Haber adlı akşam bülteni yayına geçiyor. Haber dünyasının merak edilen tüm sıcak gelişmelerini, anlık olarak tüm ayrıntıları ile seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar tüm konu başlıklarına ait gelişmeler sizlerle olacak. 20:00’da “Sen Sağ Ben Selamet” adlı yerli sinema filmi karşınıza çıkıyor. Yerli film, komedi dolu kesitleri ile tüm izleyenlerini güldürmeyi başarıyor. Üstelik 22:00’da filmin bir kez daha tekrar bölümünü seyredebilme şansı yakalayabilirsiniz.

00:45’de Star ekranlarının yeni fenomen dizisi olan “Kalbimin Sultanı” yayına başlıyor. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu gece yayına geçen tekrarını seyretmeyi unutmayın. 03:30’da “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümü ekranları renklendirecek. Hemen ardından 05:20’de “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

Haberin Devamı