Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe

Star TV’nin 28 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı, Celal Pir’in sunduğu Bugün adlı haber programının 06.45’te yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, 08.30’da Beni Affet Adlı Yerli Dizi ve Adını Sen Koy adlı yerli dizi yayında olacak. Duymayan Kalmasın adlı magazin programının canlı yayınından sonra, Star TV sabah kuşağında Balçiçek İlter İle Olay Yeri, Beni Affet ve Adını Sen Koy adlı yerli dizilerin yeni bölümleri ve Star Haber yer alacak. Star TV akşam kuşağında ise Siyah İnci adlı yeni yerli dizinin yeni ve tekrar bölümleri arka arkaya yayında olacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe

Star TV’de 28 Eylül Perşembe gününde sabah yayın akışı, tecrübeli haber spikeri Celal Pir’in sunumuyla ekrana gelecek olan Bugün adlı haber programı ile başlayacak. 06.45’te yayınlanacak olan programda, gündeme dair tüm haberleri, hayatın farklı alanlarına dair birçok haber dosyasını, günün gazete manşetlerini öğrenerek güne başlayabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bugün adlı haber programının yayınlanmasından sonra, Star TV sabah yayın kuşağında saat 08.30’da Beni Affet adlı sevilen ve yıllardır yayın hayatını sürdüren yerli dizi ekrana gelecek. Dizide, aşkları için her şeyi göze alan ve birçok fedakarlıkta bulunan insanlar, geçmişte yapılan hataların bedelini ödeyen aileler anlatılıyor. Dram ve aşk türü dizide, başrol oyuncuları Gaye Turgut, Şeyma Korkmaz ve Mert Altınışık.

Beni Affet’ten sonra bir başka sevilen yerli dizi Adını Sen Koy Star TV sabah kuşağında yayınlanacak. Dizinin başrollerinde Erkan Meriç ve Hazal Subaşı gibi oyuncular rol alıyor. Ayrıca Yaprak Durmaz ve Aykut İğdeli gibi oyuncular da yapımda rol alan diğer isimlerden. Adını Sen Koy saat 09.45’te Star TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

11.00’da, Star TV’nin sevilen renkli sabah kuşağı programlarından magazin programı Duymayan Kalmasın Star TV ekranlarında olacak. Canlı olarak yayınlanacak olan programın sunucuları, ünlü gazeteci ve köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ile Seren Serengil. Programda hem keyifli bir sohbeti takip edebilir hem de ünlü isimlerin hayatlarından çarpıcı gelişmeleri izleyebilirsiniz.

13.00’da ise, Star TV’deki yayın hayatına geçtiğimiz haftalarda başlayan sabah programı Balçiçek İlter’le Olay Yeri adlı program yayında olacak. Başarılı gazeteci Balçiçek İlter’in sunduğu programda, kayıp vakaları ve faile meçhul cinayetler çözüme kavuşuyor.

15.30’da, sevilen dizi Beni Affet’in yeni bölümünü Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz. Hemen ardından saat 17.15’te Adını Sen Koy adlı dizinin yeni bölümü ekranlarda olacak.

19.00’da, Nazlı Çelik’in başarılı sunumuyla Star TV ekranlarında Star Haber ekranlara gelecek. Star Haber’in hemen ardından akşam kuşağında saat 20.00’de Siyah İnci adlı yerli diziyi ve 22.30’da tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı