Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Ekim Cumartesi

28 Ekim Cumartesi günü Star TV, sabah 07:00’da “Siyah İnci” adlı dizi ile ekranlara merhaba diyor. Sevilen fenomen dizinin akşam kuşağına ait bölümünü seyredemediyseniz bu tekrar bölümü mutlaka kaçırmayın. Birbirinden bomba gelişmeler sizleri bekliyor. Akşam saatlerinde ise “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizi yepyeni bölümüyle ekranlarda yerini alıyor. Yeni bölümüyle yine nefes kesen dizi cumartesi akşamlarınıza eğlence katacak. Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Ekim Cumartesi

Sabahın ilk saatlerinde “Siyah İnci” dizisi ile güne başlayarak güzel bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Dizinin bitiminden sonra 10:00’da “Star Life” adlı magazin programı ekranlarınıza giriş yapacak. Ünlü camiasından sanatçılara kadar magazin dünyasındaki tüm çalkantılardan magazin programı sayesinde haberdar olabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yeni dizinin tekrar bölümü gün ortasına başlıyor. Sürükleyici geçen bir bölüm ile ekranlarda yerini alıyor. Merve, Pelin, Oya ve Arzu arasında geçen hesaplaşma nedir? Bu dört kadının geçmişte yaşadıkları neden günümüzde su yüzüne çıktı? Kısacası dizinin sürükleyici hikayesi hakkında tüm merak ettikleriniz ekranlarınızda olacak.

15:30’da “İstanbullu Gelin” adlı favori dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Yeni bölümünü seyretmeyi unuttuysanız hafta sonu gün ortanızda yayınlanan bu tekrar bölümü mutlaka değerlendirmelisiniz. 19:00’da Star Ana Haber” siyasi, sosyal, tarihi ve ekonomi gibi tüm alanlardaki gelişmeleriyle ve son dakika haberleri ile seyircilerini bilgilendirecek. Dünya ve Türkiye gündemini sarsan tüm gelişmeleri tarafsız ve çarpıcı bir şekilde Star ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizi yepyeni bölümüyle ekranlarınızı renklendirecek. Hazan’ın kararı ne olacak? Vereceği kadar dengeleri değiştirecek mi? Fazilet ve Ece arasındaki sır neden ortaya çıktı? Tüm merak ettikleriniz ve öğrenmek istedikleriniz cumartesi akşamı başlayacak bu yeni bölüm ile ekranlarınızda… Nefes kesen bölüm ile ekranlarınızın başına kilitli kalacaksınız…

Daha sonra 00:15’de başlayacak olan “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizi ile akşam kuşağı devam edecek. Yerli dizinin tekrar bölümü yine ekranlarınızın karşısına çıkıyor. İlk bölümü seyredemediyseniz gece kuşağında ekranlarınızın başına geçmeyi unutmayın. 03:00’da “Siyah İnci” adlı dizinin tekrarı yeniden yayına geçecek. Hemen ardından 05:30’da ise “Dolunay” dizisinin tekrar bölümü ekranlardaki yerini alacak.

Haberin Devamı