Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe

Star TV yayın akışı 27 Temmuz Perşembe gününde yayın akışı yerli dizi Aramızda Kalsın’ın tekrar bölümüyle başlıyor. Yayın akışının devamında Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ekrana geliyor. Akşam kuşağında ise sevilen diziler arka arkaya yayına giriyor. Akşam kuşağında ilk olarak yerli dizi Ateş Böceği’nin yeni bölümü yayınlanıyor. Ateş Böceğinden sonra Dolunay dizisinin tekrar bölümü Star TV ekranlarına geliyor. Dolunay dizisi de bittikten sonra Kardeş Payı yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının gece vakitlerine gelindiği zamanda da bazı yerli dizilerin tekrar bölümlerine yer veriliyor. 27 Temmuz Perşembe günü Star TV yayın akışının tüm detaylarını bu haberde bulabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe

05.00’da Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle 27 Temmuz Perşembe yayın akışı başlıyor. Aramızda Kalsın dizisinin bu bölümü kaçıranlar, 05.00’da bölümü tekrar izleyebilirler. Yayın akışının devamında Aramızda kalsın dizisinin bir başka bölümünün tekrarı yer alıyor. Bu bölümünden sonra da Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin tekrar bölümü sizler için yayınlanacak. Arka arkaya sıralanmış olan tekrar bölümlerini Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.45’te Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programı ekrana geliyor. Ezgi Sertel dört bucak gezerek kültürel lezzetleri tadıyor. Eğer siz de Lezzetin Haritasını görmek istiyorsanız 09.45’te Star TV’yi izleyebilirsiniz. Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası programının hemen ardından Star TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Dolunay dizisinin tekrar bölümü ekrana geliyor. Dolunay dizisinin bu tekrar bölümünde Ferit ve Nazlı’nın arasında olanlar az da olsa düzeliyor. Diziyi takip edenlerin kesinlikle bu bölümü kaçırmaması gerekiyor.

Haberin Devamı

13.00’da Kiralık Aşk Dizisinin tekrar bölümü Star TV ekranlarında yayında olacak. Kiralık Aşk dizisinin tekrar bölümünden sonra da Fazilet Hanım ve Kızları yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Kiralık Aşk ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin kaçırdığınız bölümlerini yayın akışının bu saatlerinde tekrar izleyebilirsiniz. Akşam kuşağına gelindiğinde Star Haber ekrana geliyor. Star haberde ülkede olan tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına öğrenebilirsiniz.

20.00’da Ateşböceği dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. Ateşböceği Star TV ekranlarında yayınlanan yeni diziler arasında yer alıyor. Dizinin bu yeni bölümünde izleyicileri heyecanlı olaylar bekliyor. Bu bölümde dizinin karakteri Aslı diğer karakterlerden Cahide ve Handan’ın dikkatini çekiyor. Bu gelişmeyle beraber dizinin yeni bölümü şekilleniyor.

02.30’da Kardeş Payı dizisi kaçıranlar için tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Kardeş Payı’nın ardından ise Aşka Tutsak yabancı dizisinin tekrar bölümünü Star TV ekranlarında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı