Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 27 Nisan Perşembe

Yayınlandığı günden beri sevilen bir dizi olan Cesur ve Güzel yayın akışında Perşembe akşamları yer buluyor. Bu hafta 24. Bölümü yayınlanacak olan Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cesur ve Sühan’ı bekleyen sürprizlerin bulunduğu yeni bölümde yine olaylar karışacağa benziyor. Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümü 27 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında! Yeni bölüm ile ilgili detaylarsa bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 27 Nisan Perşembe

Cesur ve Güzel dizisinin 24. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Yine heyecanlı olacağa benzeyen yeni bölümde olaylar karışacak. Cesur ve Sühan’ı bekleyen sürprizin ne olduğu ise yeni bölümde belli olacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cesur ve Sühan, gerçeğin ne olduğunu bulmak için birlikte hareket etmektedir fakat bu yolda onları bir sürpriz beklemektedir. Sühan kime inanacağını bilememektedir. Cesur ise sonunda Tahsin Korludağ ile yüzleşme fırsatını ele geçirmiştir ve soruları Tahsin’in nefesini keser.

Rıza da Sühan’a yaklaşabilmek için fırsat kollamaktadır. Bunun için de elindeki kozları artırır. Diğer yandan Cesur ise Rıza’nın hata yapmasını beklemektedir, bu yüzden onu izlemeye devam eder.

Cahide ise yaşadığı felaketi Korhan’a yaklaşabilmek için kullanmaya karar verir. Fakat işler beklediği gibi gitmemektedir. Yaşadıklarından dolayı tehlike içinde olduğunu düşünen Cahide, bu sefer tırnaklarını çıkarır.

Cesur ve Sühan, Mihriban’ın yaptığı kokteylde tekrar karşı karşıya gelir. Bu davet tüm Korludağ sakinlerini bir araya getirmiştir ve bu davette sırlar ortaya çıkacaktır. Sühan’ın söylediği bazı gerçekler Cesur’u ikilemde bırakır, Sühan’ı ise bir sınav beklemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahsin Korludağ kendisine yapılmış olan ihanetin sonucunda ellerini kana bulamıştır ve hayatının iplerini Rıza’nın ellerine vermiş bir durumdadır. Rıza ise amacına ulaşabilmek için herkesi kurban edebileceğini kanıtlamıştır ve bundan sonra da acımasız planları vardır.

Korludağ Çiftliği cinayet haberi ile sarsılmıştır. Cahide ise Hülya’dan kurtulmayı çoktan kafasına koymuştur. Yapacağının sonucunda kendisi yanacak bile olsa fitili ateşleyip beklemeye başlamıştır.

Cesur ise polislerden kaçmıştır ve bu olayların daha büyük bir çıkmaza girmesine neden olmuştur. Şimdi karar verme sırası Sühan’dadır. Adalet ve aşk arasında seçim yapmak zorundadır. Cesur’sa adını temize çıkarabilmek için canını tehlikeye atmıştır ve Sühan cephesinden hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşmıştır.

Haberin Devamı

Yeni bölüm ve daha fazlası 27 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!