Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 27 Mayıs Cumartesi

Star TV’nin 27 Mayıs Cumartesi gününe ait yayın akışı Çilek Kokusu dizisi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Yağız, Hazan’a beklenmedik bir adım atarken, diğer yandan da Yağız otel odası ile ilgili şüphelerinin üzerine gidiyor. Star TV’nin 27 Mayıs Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 27 Mayıs Cumartesi

Star TV’nin 27 Mayıs Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Çilek kokusu dizisinin tekrar bölümleri ile başlıyor. Hemen sonrasında da Mesut Yar Sunar programının yeni bölümü ekranlarda olacak. Güncel olayların yer aldığı bu programda yaşanan son gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Mesut Yar Sunar programından hemen sonra da saat 10.00’da Star Life isimli magazin programı yayınlanacak. Ünlülerle ilgili olan son gelişmeleri bu bültenden öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Star Life programından hemen sonra da saat 12.00’dan 18.45’e kadar yerli dizilerin tekrar bölümleri yayınlanacak ve ardından 18.45’te Star Haber başlayacak. Dünyada ve ülkemizde yaşanan son gelişmeleri bu bültenden kolayca takip edebilir ve olaylar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Akşam kuşağı ise saat 20.00’de Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ekranlara gelecek. Bu hafta 10. bölümü yayınlanacak olan dizide heyecan yine dorukta! Yağız Hazan kesimine beklenmedik bir adım atarken, Hazan da Nil’in oyununa geldiği için zor zamanlar yaşıyor. Sinan ise babasından gelen tüm olayları üzerine çekiyor. Yağız otel odası ile ilgili şüphelerinin üstüne giderken Fazilet Hanım da dengeleri bozacak bir adım atar.

Haberin Devamı

Saat 23.45’te de yerli bir dizinin tekrar bölümleri yayınlanacak. Ramazan ayının gelmesi ile de gece programları başlıyor. Saat 02.00’da da Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi programı ekranlara gelecek. Ramazan ayı boyunca yayınlanacak olan programda ramazan bereketi ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Saat 04.00’da ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.