Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Mart Salı

27 Mart Salı gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı sürükleyici fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız tekrarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sevilen dizinin yeni bölümü başlayacak. Her karesinde farklı yaşanmışlıkları işaret eden hareketli diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha dinamik bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Mart Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak “Söz” adlı fenomen dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrarı başlıyor. Star ekranlarınızı renkli kılan bu diziyi, hafta içi her gün ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. 09:45’de ise “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrarı sizlerle oluyor. Hafta içi her gün yayına başlayan bu fenomen dizileri izleyerek sabahınızı daha renkli ve keyifli hale getirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizlerle olacak. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programda magazin dünyasının en güncel gelişmeleri konuşuluyor. Ünlü camiasına özgü birbirinden renkli VTR’ler yine sizleri bekliyor.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Hayatın farklı dönemlerinde meydana gelen olaylar ve yaşanmışlıklar programın konusunu oluşturuyor. Ardından 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Sevilen diziyi izlerken birbirinden heyecanlı ve hareketli kesitlere rastlayabileceksiniz. 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına geçiyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayında göze çarpıyor. Haber dünyasının tüm gelişmelerini ayrıntıları ile bu bültenden seyredebilirsiniz. Sağlıktan yaşama, spordan aktüele, siyasetten hava durumuna kadar yaşamı ilgilendiren tüm konu alanlarına özgü haberler ekranlara geliyor. Akşam kuşağında ise ilk olarak 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen dizinin bu yeni bölümünü izlerken her karesinde farklı yaşanmışlıklara tanıklık edebileceksiniz. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru 00:15’de “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 03:00’da “Söz” adlı dizinin tekrarı başlayacak. Bu dizinin bitiminden sonra da 05:00’da “Kara Sevda” adlı fenomen dizinin tekrarı ekranlara yansıyacak.