Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba

Star TV’de 27 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı Celal Pir’in sunduğu Bugün adlı haber programının 06.45’te ekrana gelmesi ile başlayacak. Daha sonra Star TV yayın akışında Beni Affet Adlı yerli dizi, Adını Sen Koy adlı yerli dizi, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri yayınlanacak. Beni Affet ve Adını Sen Koy’un yeni bölümlerinden sonra Star Haber, Çember Adlı sinema ve Türk Malı Aile Komedisi’nin final bölümü yayınlanacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba

Star TV’de 27 Eylül Çarşamba günü yayın akışı Bugün adlı haber programının canlı yayınlanması ile başlayacak. Celal Pir’in başarılı sunumu ile Star TV ekranlarına gelecek program 06.45’te yayınlanacak. Programda hem moda, kültür, sanat gibi konularda çeşitli haberleri, hem gündeme dair detaylı son dakika gelişmelerini, hem de günün gazete manşetlerini izleyerek güne başlayabilirsiniz.

Bugün adlı haber programının Star TV’de yayınlanmasından sonra sevilen dizi Beni Affet adlı yerli dizi tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. 08.30’da yayınlanacak olan dizide, Gaye Turgut, Şeyma Korkmaz ve Mert Altınışık gibi başarılı oyuncular başrollerde yer alıyor. Dizide, bir ailenin geçmişten gelen hataların borcunu ödemeye çalışması ve iki kardeşin aşık olduğu kadınlarla evlenmesiyle başlayan aşk hikayeleri anlatılıyor.

Star TV ekranlarında 09.45’te, başrollerinde Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın oynadığı sevilen dizi Adını Sen Koy yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda başrollere Yaprak Durmaz ve Aykut İğdeli gibi oyuncular da eşlik ediyor. Dizide, bir konak ve konakta yaşayan insanların hayatları, Ömer ve Zehra’nın aşk itirafı ve yaşadıkları kazadan sonra yaşananlar konu alınıyor.

Haberin Devamı

11.00’da ise, ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in başarıyla sunduğu sevilerek izlenen magazin programı Duymayan Kalmasın canlı olarak yayınlanacak. Programda eğlenceli ve keyifli sohbetin yanı sıra ünlülerin hayatlarından sarsıcı ve çarpıcı haberlere yer veriliyor.

13.00’da, geçtiğimiz haftalarda Star TV’de yayın hayatına başlayan, başarılı gazeteci Balçiçek İlter’in sunduğu program Balçiçek İlter ile Olay Yeri Star TV’de yayınlanacak. Programda hayatın içinden birçok dram yer alacak, kayıp vakaları ve cinayet vakaları ele alınacak.

Star TV’de saat 15.30’da Beni Affet adlı dizi yeni bölümü ile ekranlarda olacak. 17.15’te de Adını Sen Koy adlı diziyi yeni bölümü ile izleyebilirsiniz.

19.00’da ekranların en sevilen haber spikerlerinden Nazlı Çelik’in sunduğu Star Haber’i izleyerek gündeme dair tüm haberleri ve son dakika gelişmelerini izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Star TV akşam yayın akışında ilk olarak Çember adlı sinema TV’de ilk kez olarak ekranlarda olacak. Star TV akşam kuşağında son olarak Türk Malı Aile Komedisi adlı yerli dizi final bölümü ile ekranlarda olacak.