Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba

27 Aralık Çarşamba günü Star TV, 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile yayın akışına heyecan dolu bir giriş yapılıyor. Haber dünyasına ait tüm son dakika haberleri, ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınızda yerini alıyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vezir Parmağı” adlı yerli sinema filmi ile film keyfi yapma zamanı! TV’de ilk kez yayınlanan bu film kaçmaz. Aİlenizle birlikte seyrederek mükemmel bir TV keyfine tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettiğiniz detayları yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba

Sabah ilk olarak 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Gündeme ait tüm merak edilen güncel gelişmeler, tüm detaylarıyla ekranlarınıza yansıyacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, hava durumundan trafiğe kadar tüm konu alanlarındaki gelişmeleri öğrenme imkanı elde edebileceksiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Sevilen dizi hafta içi her gün hayranlarını ekranları başına kilitliyor. Hemen ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü yayına giriyor. Yerli iki diziyi hafta içi her gün aynı saatlerinde izleyerek sabahınıza renklilik ve heyecan katabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı popüler magazin programı ekranlarınızda! Hafta içi her gün aynı saatte yayın akışında yer alan program, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu adındaki iki sunucunun ortaklığı ile sunuluyor. Magazin dünyasının en çok konuşulan konuları, ayrıntılarıyla karşınızda olacak. Sanatçılardan internet fenomenlerine kadar pek çok farklı ünlü kesim hakkında eğlenceli ve ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile gün ortasına dönülüyor. Heyecan dolu kesitlerle zenginleştirilmiş olan sürükleyici programda yine faili meçhul cinayetler ve kayıplar irdelenecek. Öğleden sonra sevilen iki dizinin yeni bölümü ekranlarınızı dolduracak. Öncelikle 15:30’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı diğer sürükleyici dizi sizlerle olacak.

19:00’da “Star Haber” bülteniyle haberin nabzını yoklayan tüm gelişmeler ekranlarınıza aktarılıyor. Bülteni seyrederken tüm son dakika haberlerinden bilgi edinebilecek ve gündeme dair merak edilenleri öğrenme şansı bulabileceksiniz. 20:00’da “Vezir Parmağı” adlı neşeli bir yerli film yayında! Akşam saat 20:00’da, tüm ailece TV karşısına toplanıp bu eğlence dolu filmi izleyebilirsiniz. 22:15’de “Hayat Sırları” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Nefes kesen dizi, yine sürükleyici kesitleriyle tüm sevenleri ekranlara çekecek. 01:15’de “Vezir Parmağı” adlı filmi bir kez daha seyredebilirsiniz. 02:45’de “Fazilet Hanım ve Kızları”, 05:30’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizi tekrar bölümleriyle karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı