Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Nisan Perşembe

26 Nisan Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine heyecan doruklara çıkıyor. Akşamınıza renk katan dizi ile mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Nisan Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayan “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı başlıyor. Sabaha erken başlayanlardansanız bu dizinin tekrarını keyif içinde seyredebilirsiniz. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Hafta içi her sabah ekranlar karşısına çıkan dizi ile sabah kahvaltılarınızı çok daha renkli ve keyifli kılabilirsiniz. Ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayına çıkacak. Sevilen diziyi izlerken mükemmel bir sabah geçirebileceksiniz. Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayın akışına başlıyor. Magazin dünyasına ait olan tüm sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu programdan öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayına başlıyor. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar tüm yaşanmış acıklı hayat hikayelerini bu programda görebilirsiniz. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlar karşısına çıkan programı izleyerek hareketli bir gün ortası geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü yayına başlayacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü kahvenizi yudumlarken keyif içinde seyredebilirsiniz. Saatler 17:15’e geldiğinde, “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Gün ortasında dizi seyretmeyi seviyorsanız Star ekranlarının bu sevilen dizilerini keyif içinde izleyebilirsiniz.

Saatler 19:00’a geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri detayları ile birlikte bu bültenden takip edebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlak sektöründen hava durumuna kadar daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeler ekranlarınıza çıkacak.

20:00’da “Avlu” adlı dizinin nefes kesen yepyeni bölümü ile akşam kuşağı başlıyor. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına çeken diziyi sakın kaçırmayın. 23:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. 01:30’da ve 03:00’da iki farklı yerli dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. Saatler 05:00’a geldiğinde “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü yayına çıkıyor.

Haberin Devamı