Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Ekim Perşembe

26 Ekim perşembe günü Star TV, “Bugün” adlı güncel programı ile yayın akışına başlıyor. Hafta içi her gün 04:45’de yayına geçen programda ekonomi, siyaset, sağlık ve toplum gibi daha pek çok alanda konu masaya yatırılarak tartışılıyor. Celal Pir’in sunumuyla ekranla gelen güncel programı kaçırmayın. Akşam kuşağında ise son dönemlerin fenomen dizisi “Siyah İnci” bomba gibi yeni bölümü ile ekranlarınızı süslüyor. Ailenizle birlikte güzel bir TV keyfi yapmak için mutlaka Star TV karşısında olun.. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Ekim Perşembe

Sabahın ilk ışıkları ile yayında yerini alan “Bugün” adlı program haber tadında olduğu için dünya gündemi hakkında merak ettiklerinizi ekranlarınıza getiriyor. Hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sabah ritüelleriniz arasında dizi keyfi de yer alıyorsa bu sürükleyici diziyi tercih edebilirsiniz. Dilerseniz ardından 09:45’de başlayacak olan “Adını Sen Koy” adlı yerli dizi devam edebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı canlı yayını ile yine sevenlerini ekranları karşısına çekmeyi başaracak. Programda sanat camiasına, internet fenomenlerine ve ünlülere dair tüm gelişmeler yorumlanarak en güncel verilerle destekleniyor. Siz de merak ettiklerinizi öğrenmek ve keyif dolu dakikalar geçirmek istiyorsanız mutlaka ekranlarınızın başına geçin…

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” canlı canlı yayını ile sevenlerine yine nefes kesen dakikalar yaşatıyor. Farklı dünyaların farklı yaşam öyküleri en çarpıcı şekilde yayında ele alınıp çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. 15:30’da da “Beni Affet” adlı dizi yeni bölümü ile ekranlarınıza gelecek. Gün ortasının sevilen yüzü olan fenomen dizi ile eğlence dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Hemen ardından saat 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” dünya gündemini sarsan en sıcak gelişmeleriyle birlikte haber bültenine başlıyor. Ekranlarınızın başına geçerek dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen olaylar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 20:00’da “Siyah İnci” adlı dizi yepyeni bölümü ile yine ekranları kasıp kavuracak. Kemal Hazal’dan nasıl intikam alma peşinde? Vural Kenan’ı öldürttü zannederken neden başarısız oldu? kısaca tüm merak edilen gelişmeler yeni bölümde cevabını bulacak. Nefes kesen yeni bölümü mutlaka kaçırmayın. 23:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 02:30’da yerli bir dizinin, 04:30’da ise “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümleri yayına gelecek

Haberin Devamı