Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Aralık Salı

26 Aralık Salı günü Star TV, sabahın ilk saatlerinde “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sabah 06:45’de yayın akışına başlayan bültenden sohbet havasında tüm güncel gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, spor, hava durumu ve yaşam gibi tüm konu alanlarına özgü günce gelişmeler ekranlarınızda! Akşam kuşağında ise “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dinamik ve heyecanlı kesitler sunan dizinin yeni bölümünü izleyebilme fırsatı yakalayacaksınız. Mükemmel bir yeni bölümle yine sevenlerini memnun etmeyi başaracak. Sevilen bu yeni diziyi akşam saat 20:00’da sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinebilmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Aralık Salı

Sabahın ilk saatleriyle birlikte “Bugün” adlı haber bülteni ekranlarınıza dahil oluyor. Gündemin en çok konuşulan konuları ve olayları, tüm detaylarıyla ekranlarınıza geliyor. Haber bültenini ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizi ile yayın akışı devam ediyor. Kahvaltı saatlerinizde çayınızı yudumlarken, dizinin bu tekrar bölümüyle TV keyfinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ardından saat 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı sevilen diğer dizinin tekrar bölümü başlıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’a geldiğinde “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayın akışında dikkatleri çekiyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programda, yine magazin dünyasının en çok konuşulan güncel gelişmeleri merkeze alınıyor. Ünlülerden internet fenomenlerine kadar uzanan pek çok kesime özgü konular detaylandırılıyor ve seyirci kitlesine aktarılıyor.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı sevenleriyle buluşacak. Hayatın farklı yaşanmış öykülerine dokunan heyecan dolu sürükleyici programda yine faili meçhul cinayetler, yıllardır izi sürülemeyen kayıplar ele alınıyor. Daha sonra da tüm olaylar, edinilen bilgiler ışığında gerçeklerle yüzleştiriliyor. Gün ortasında ise sevilen iki dizinin yeni bölümleri yayın akışında bulunuyor. Öncelikle 15:30’da “Beni Affet” adlı dizi, ardından 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen dizi yeni bölümleriyle hayranların memnun etmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” bülteniyle akşam haberleri ekranlarınıza geliyor. Gündemin sıcak gelişmeleri; çarpıcı ve objektif konu başlıkları tek tek ele alınıyor. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sevilen renkli dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Heyecan dolu anlar vaat eden sürükleyici diziyi sakın kaçırmayın! 23:45’de “İstanbullu Gelin” adlı dizini tekrar bölümü yayın akışına giriş yapıyor. 02:30’da “Hayat Sırları”, 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor.