Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Nisan Çarşamba

25 Nisan Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu sabah tekrarını izleyerek mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Fetih 1453” adlı tarihi sinema filmi ile nefes kesen anlar yaşayabileceksiniz. Çarşamba akşamı ne izleyeceğinize henüz karar vermediyseniz bu heyecan dolu efsanevi filmi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Nisan Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrarı ile yayın devam ediyor. Star ekranlarının sevilen dizisini hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Ardından saat 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen dizi karşınıza çıkacak. Sabah saatlerinin bu fenomen dizileri ile renkli ve heyecan dolu anlar sizleri bekliyor. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı heyecan dolu VTR’ler sunan program ekranlarınızı süsleyecek. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin dünyasına dair pek çok konuda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Magazin dünyasına bomba gibi düşen tüm gelişmeler sizlerle olacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’a geldiğinde “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile karşılaşacaksınız. Yıllar öncesi yaşanmış kayıplar ve faili meçhul cinayetler bu programa konu oluyor. Muhabir ekiplerinin detaylı araştırmaları sonucunda da gerçeklere ulaşılmaya çalışılıyor. Heyecan dolu kesitler sunan programı hafta içi her gün aynı saatte Star ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saat 16:00’da “Beni Affet” adlı sevilen dizinin yeni bölümü yayında olacak. Ardından 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Gün ortasını renklendiren bu dizileri kahvenizi yudumlarken keyif içinde izleyebilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayına geçiyor. Haber dünyasına bomba gibi düşen tüm gelişmeler sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri tek tek takip edebilirsiniz.

20:00’da “Fetih 1453” adlı tarihi sinema filmi ile mükemmel ötesi bir akşam geçirebileceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte evinizi adeta sinema ortamına çevirebilirsiniz. 23:30’da “Jet Sosyete” adlı fenomen dizinin tekrarı yayına giriş yapacak. 02:15’de “Fetih 1435” adlı sinema filmini bir kez daha izleyebileceksiniz. 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrarı başlayacak.

Haberin Devamı