Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 25 Mayıs Perşembe

Star TV’nin yayın akışı Bugün isimli haber programı ile başlıyor. Daha sonra ise çeşitli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Bakalım bu hafta Cesur ve Sühan’ı neler bekliyor? Sonunda mutlu olabilecekler mi? Rıza’nın Cesur’a kurduğu tuzak ne olacak? Star TV’nin 25 Mayıs Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 25 Mayıs Perşembe

Star TV’nin 25 Mayıs Perşembe gününe ait yayın akışı 06.45’te Bugün isimli haber programı ile başlıyor. Gündeme ait son detayların yer aldığı programda yurt içerisinde ve yurt dışında yaşanan gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Bugün isimli programdan sonra ise saat 08.30’da Beni Affet dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Eğer bir önceki bölümü kaçırdıysanız bu bölümü izlemelisiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.30’da ise Duymayan Kalmasın isimli magazin programı ekranlarda olacak. Yaşanan magazin olaylarının masaya yatırıldığı ve magazin gündemindeki konuların işlendiği programda birbirinden renkli kişilikler yer alıyor.

Saat 12.00’da ise İstanbullu Gelin dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Hemen ardından da en uzun soluklu günlük dizilerden Beni Affet’in yeni bölümü yayınlanacak. Cüneyt Feride’nin çocuğunun kendinden olduğunu ispatlayabilecek mi?

Saat 16.00’da ise Zuhal Topal’la isimli evlilik programı yayınlanacak. Bekârların ve yeniden yuva kurmak isteyenlerin adresi olan bu programda yeni aileler kuruluyor. Akşam kuşağı ise saat 19.00’da Star Haber ile başlayacak. Gün boyu yurt içinde ve yurt dışında yaşanan son gelişmeleri bu bültenden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam ise saat 20.00’da Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 28. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan dorukta. Rıza bir yandan Cesur’a tuzak kurarken, diğer yandan da Sühan Cesur için endişelenmektedir. Bülent ise intikam almayı çoktan kafasına koymuştur.

23.45’te ise en çok izlenen dram dizilerinden olan Anne dizisinin tekrar bölümü ekrana gelecek. Eğer bir önceki bölümü izlemediyseniz bu saati kaçırmamalısınız.