Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba

25 Ekim Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabah “Bugün” adlı güncel program ile ekranlarınıza giriş yapıyor. Celal Pir’in sunumuyla gerçekleştirilen program haber havasında olduğu için dünyadaki tüm sosyal, siyasi, ekonomik ve sağlık gelişmelerinden haberdar olmanıza yardımcı olacak. Akşam kuşağında ise “Ateş Böceği” adlı dizi Final Bölümü ile ekranlara veda edecek. Güzel bir final bölümü ile dizi keyfi yapmak için mutlaka Star TV’de olun…Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba

Sabah 06:45’de başlayan “Bugün” adlı program gündeme dair tüm merak edilenleri gözler önüne seriyor. Hemen ardından “Beni Affet dizisi” tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına geçiyor. Saat 08:30’da başlayan dizi ile sabah saatlerinize renklilik ve hareketlilik katabilirsiniz. Ardından da “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrarı ile TV keyfinizi devam ettirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı canlı yayını ile sevenlerini ekranlarının karşısına topluyor. Magazin dünyasına ait tüm gelişmeler, perde arkasında yaşananlar ve komik anlar yorumlanarak tartışılıyor. Ünlü camiasına ait tüm merak ettikleriniz “Duymayan Kalmasın” ile Star TV ekranlarınızda olacak…13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel program canlı yayını ile tüm polisiye olaylara çözüm önerileri getiriyor. Sürükleyici ve nefes kesici bir yayın sunan programda yine birbirinden farklı hayatların acıklı yaşam öyküleri ele alınacak…

15:30’da “Beni Affet” adlı dizi yeni bölümü ile yayına geçiyor. Gün ortasının vazgeçilmez dizisi ile siz de gününüzü daha eğlenceli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Ardından “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebilirsiniz. Dizilerden hemen sonra yayına “Star Haber giriş yapıyor. 19:00’da başlayan haber bülteni, gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri en ince ayrıntılarına kadar seyircilerine sunuyor. Sosyal yaşam, siyaset, spor, ekonomi, sağlık ve daha fazlası hakkında tüm gelişmeler Star ekranlarınızda…

Haberin Devamı

20:00’da “Ateş Böceği” adlı yerli dizi final bölümü ile sevenlerine veda ediyor. Tüm gerçeklerin su yüzüne çıkacağı bölümde Aslı yine Barış’ı affetmeyecek. Ancak Barış artık ailesinin ve sevdiği kadın Aslı’nın güvenini yeniden kazanmak uğruna çaba vermeye hazırdır. Güzel ve sürükleyici bölüm ile Çarşamba günü ekranlarını daha keyifli hale gelecek. 23:15’de ve 01:40’da yerli dizilerin tekrar bölümleri ile TV keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 04:30’da ise “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı