Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ocak Çarşamba

24 Ocak Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alacak. Haberin nabzını tutan tüm gelişmeler ve olaylar, ayrıntılı şekilde ele alınıyor ve objektif bakış açısıyla seyirci kitlesine aktarılıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Babamın Günahları” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızı renklendiriyor. Dram ağırlıklı olan dizide, bu hafta yine birbirinden farklı olayların yaşandığına tanık olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ocak Çarşamba

Sabah 06:45’de “Bugün” adlı ana haber bültenini seyredebileceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, piyasa, trafik ve hava durumu gibi konulara dair olan gelişmelerden haberdar olmak için bülteni takipte kalabilirsiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin tekrarı sizlerle olacak. Saatler 09:45’i gösterdiğinde de “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programını seyredebileceksiniz. Sevilen renkli yayına,hafta içi her gün farklı konuklar katılıyor ve magazin dünyasının tüm çalkantıları detaylı şekilde magazin severlere sunuluyor. Ünlülerin hayatlarından konutlarına, giyimlerden özel röportajlarına, eserlerinden sahne aldıkları yerlere kadar daha pek çok konu sizlerle olacak.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile karşılaşacaksınız. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen yayını, gün ortanızda seyrederek heyecan dolu dakikalara tanıklık edebilirsiniz. Daha sonra 16:00’da “Beni Affet”, 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümlerini seyredebileceksiniz. 19:00’da ise “Star Haber” adlı haber bülteni ekranlardaki yerini alacak. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, trafik, spor ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına dair gelişmeleri tek tek öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Haberin nabzını tutan olaylar, tarafsız konu başlıkları ile ekranlarınıza dahil oluyor.

Haberin Devamı

Saatler 20:00’a geldiğinde, “Babamın Günahları” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Minik bir kız çocuğu için hayatından büyük ödünler veren bir baba düşünün! Zeyno’nun babasını bekleyişi, bu bölümde tüm hayran kitlesini ekranları karşısında duygulandıracak. Heyecan dolu sürükleyici bir akşam geçirmek istiyorsanız, çarşamba akşamı Star TV kanalınızda yerinizi alabilirsiniz.

22:30’da “Kingsman: Gizli Servis” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geçiyor. 01:00’da yabancı sinemanın tekrar bölümü bir kez daha sizlerle oluyor. 03:00’da “Silahları Ellerinde Öldürdüler” adlı yerli sinema filmi yayına geçecek. Ardından saat 04:30’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı