Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Nisan Salı

24 Nisan Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin heyecan dolu tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen diziyi izlerken akşamınıza renklilik ve heyecan katabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Nisan Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin son bölümünde yaşananları merak ediyorsanız bu sabah tekrarını kaçırmayın. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Heyecan dolu kesitler sunan diziyi, hafta içi her gün Star ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Hemen ardından 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin nefes kesen tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen bu iki sabah dizisi ile mükemmel bir sabaha hazır olun. Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasına ait olan tüm yaşananları bu programdan öğrenebileceksiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ile birlikte sunulan yayında, gündemin en bomba magazin gelişmeleri ele alınıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13:00’a geldiğinde, “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Güncel yaşama özgü tüm merak edilenleri bu programdan öğrenebileceksiniz. Kayıp dosyalarından yaşanmış cinayet olaylarına kadar pek çok konu içeriği sizlerle olacak. Saat 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü keyif içinde seyrederek gün ortanıza hareketlilik katabilirsiniz. 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Dizinin yeni bölümlerini her gün Star ekranlarından kahvenizi yudumlarken seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 19:00’a geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm güncel gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden izleyebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm merak edilen gelişmeleri akşam saatlerinde bültenden öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Sevilen fenomen dizinin heyecan dolu yeni bölümünü keyif içinde izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Gece saat 00:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü keyif içinde seyredebilirsiniz. 03:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. 05:00’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı