Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe

24 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” dizisinin tekrar bölümüyle yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka değerlendirin. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında yer alacak. Polisiye ve gerilim dolu sahneleri ile dikkat çeken bu mükemmel diziyi sabah saatlerinizde soluksuz şekilde izleyebileceksiniz. Star TV yayın akışıyla alakalı daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe

Sabah satlerinde ilk olarak “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyerek güne başlayabilirsiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ekranlarınız karşısına dahil olacak. Aşkın farklı yüzünü temsil eden dizi ile sabahınızı çok daha renkli hale dönüştürebilirsiniz. Dizinin bitiminden sonra saat 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sabaha erken uyananlardansanız Star ekranlarının vazgeçilmez dizilerini izlemeyi unutmayın.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı karşınızda yer alacak. Ünlü camiasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri anlık olarak bu programdan seyredebileceksiniz. Ünlülerin aşk yaşantısından müziklerine, klip çekimlerinden ev hayatlarına kadar tüm merak edilen yayında yerini alıyor. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı karşınızda olacak. Güncel yaşamı meşgul eden tüm gelişmeleri ve merak edilenleri bu programdan izleyerek öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Fenomen dizinin yeni bölümünü izlerken güzel bir gün ortası geçirebileceksiniz. 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda yer alacak. Ekranların sevilen dizileri ile gün ortanıza heyecan ve renklilik katabilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, hava durumu, spor ve yaşam gibi tüm konu alanlarına dair gelişmeleri görebileceksiniz.

20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda olacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını etkilemeyi başaran dizi bu akşamda yine tüm izleyenlerini etkilemeyi başarıyor. 00:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 02:15’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı dini program karşınıza çıkacak. Dini anlamda pek çok sorunun cevabını bu programı izleyerek öğrenebilirsiniz. 03:40’da ise “Güzel Köylüm” adlı dizi yayın akışına geçiyor.