Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Temmuz Pazar

Star TV yayın akışı 23 Temmuz Pazar gününde sabah kuşağı Aramızda Kalsın yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından ekranların en eğlenceli yarışmalarından Çarkıfelek tekrar bölümüyle Star TV ekranlarında! Saatler 10.00’u gösterdiğinde ise Star Life magazin programı yeni bölümüyle magazin dünyasının nabzını tutuyor. Akşam kuşağında Çarkıfelek yarışmasının yeni bölümü ve yerli sinema Salako Star ekranlarında! 23 Temmuz Pazar günü Star TV yayın akışının tüm detaylarını bu haberde bulabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Temmuz Pazar

08.00’da yayınlanma zamanları eskilerden olan İki Aile yayınlanıyor. Bir aile oluşturacak iki ailenin yaşamlarını anlatan dizi Star TV’de! İki Aile’nin ardından Star Life magazin programı yeni bölümüyle magazin dünyasının nabzını tutuyor. Magazin dünyasına dair her şey Star Life’da! Star Life’dan sonra Start TV’nin sevilen dizilerinden Yüksek Sosyete’nin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Dizinin tekrarını takip edenler bu bölümü sakın kaçırmayın!

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14.00’da yerli dizi Kiralık Aşk tekrar bölümü ekranlara geliyor. Ömer ve Türkan arasında yaşanılan şaşırtıcı olaylar gözler önüne seriliyor. Kiralık aşk dizisinden sonra Dolunay dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Dolunay dizisinin bu bölümünde Nazlı ve Ferit arasındaki soğukluk düzeliyor mu? Sorusunun cevabı izleyicileri bekliyor. Saatler 18.45’i gösterdiğinde Star Haber canlı yayınıyla Türkiye’de yaşanılan tüm olayları objektif haber anlayışıyla izleyicilerine aktarıyor.

20.00’da Ekranların en çok sevilen yarışma ve eğlence programı Çarkıfelek Star TV ekranlarına geliyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla eğlenceli dakikalar geçirmek isteyen tüm seyirciler ekran başına! Yarışma boyunca yarışmacılar sorulara doğru cevaplar vererek ödülleri alabiliyorlar. Yarışmanın son bölümünde ise araba büyük ödülünü almak için mücadele devam ediyor. Çarkıfelek’ten sonra ise yerli sinemanın en çok ilgi gören ve güldüren filmlerinden Salako Star ekranlarında! Kemal Sunal ile kahkaha tufanına hazır mısınız?

Haberin Devamı

00.30’da Kardeş Payı tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Gülmek ve eğlenmek istiyorsanız bu eğlence tufanını izlemelisiniz. Kardeş Payı’nın tekrar bölümünün ardından ekranlara yabancı sinema Axel: Minik Dev Kahraman geliyor. Minik kahramanlar serisinden olan animasyon yabancı sinema 03.00’da Star TV’de!

04.30’ da Müzik programı sizler için ekranlarda.. Türk müziğinin nadide eserleri gece kuşağında yer alıyor. Eğlenceli bir müzik tufanı yaşamak istiyorsanız Müzik programını izlemelisiniz.

Yayın akışında saatleri verilmeyen programların saatlerine ve detaylara yukarıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı