Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Aralık Cumartesi

23 Aralık Cumartesi günü Star TV yayın akışı, 07:00’da başlayan “Dolunay” adlı sevilen aşk temalı dizinin tekrar bölümüyle hayranlarına mutlu edici bir sabah yaşatıyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız işte size bu fırsatı değerlendirme zamanı! Hafta sonu sabahı 07:00’da ekranlarınız karşısında yerinizi almayı unutmayın. Akşam kuşağında ise “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı heyecan dolu dizinin yeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Sevilen dizide yine olaylar epey karışık. Her karesini pür dikkat seyredebileceğiniz bir bölüm olacak… Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettiklerinizi haberimizden öğrenebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Aralık Cumartesi

Sabah ilk olarak “ Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı başlıyor. Dizinin bitiminden hemen sonra saat 08:00’da “Son Hıçkırık” adlı sinema filmi ekranlardaki yerini alıyor. Hafta sonu sabahınızı güzel bir yerli film ile taçlandırmak isterseniz bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:00’ı gösterdiğinde “Star Life” adlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasına ait tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntılı şekilde ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Ünlü camiasından sanatçılara kadar pek çok kesim programa konu olacak ve tüm gelişmeler ayrıntılarıyla ekranlarınızı dolduracak.

Magazin programının ardından 12:15’de “Tülin Şahin ile Moda” adlı keyifli bir program daha yayında yerini alacak. Moda trendleri hakkında detaylı çıkarımlar yapabileceğiniz eğlenceli program ile güzel bir şekilde gün ortasına başlayabileceksiniz. Saatler 13:00’a geldiğinde “Siyah İnci” adlı dizi tekrar bölümüyle bir kez daha sevenleriyle buluşacak. Perşembe akşamı yayına giren son bölümünü kaçırdıysanız mutlaka ekranlarınızın başında yerinizi alın.

Haberin Devamı

Saatler 15:45’i gösterdiğinde “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizinin tekrarı başlayacak. Gizemli kesitleriyle ekranları karşısındaki seyircilerinde merak duygusu uyandıran son bölümde, Oya’nın başına gelenler epey ortalığı karıştıracak. Serhan ve Edip arasında gidip gelen Oya acaba ne yapmayı planlıyor? Tüm merak ettiğiniz gelişmeleri, tekrar bölümünü izleyerek öğrenebilirsiniz. Böylelikle fragmanında izlediğiniz tüm kesitler rayına oturmuş olacak.

19:00’da “Star Haber” adlı bülten yayına giriyor ve akşam haberleri ekranlarınıza aktarılıyor. Gündeme dair tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılarıyla karşınızda! Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye ve hava durumundan spora kadar uzanan geniş bir haber içeriği sizleri bekliyor.

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınıza heyecan dolu bir giriş yapıyor. Dizide, gelişen olaylar silsilesi karşısında hayrete düşebilir ve heyecanlı anların tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. 00:15’de “İstanbullu Gelin” adlı yerli dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. 02:45’de “Hayat Sırları”, 05:00’da ise “Kara Sevda” adlı iki dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor.

Haberin Devamı