Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı

22 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Jet Sosyete” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile ekranların karşısına dahil oluyor. Komedi dolu kesitleri ile tüm hayranlarını güldürmeyi başaran diziyi keyif içinde izleyerek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Söz” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile herkesi etkilemeyi başaran dizi, hareketli bir salı akşamı geçirmenizi sağlıyor. Salı akşamı için herhangi bir planınız yoksa bu dizinin tekrar bölümünü keyif içinde seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı

Sabah 07:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan dizi ile renkli ve eğlence dolu bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Ardından 08:30’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Heyecan dolu kesitleri ile ekranlara dahil olan diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek sabahınıza renk katabilirsiniz. 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sabaha erken başlayanlardansanız bu fenomen dizilerin tekrarlarını izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Saatler 11:00’a geldiğinde “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlar karşısına çıkıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin dünyasına dair tüm sıcak gelişmeleri ve olayları öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçecek. Gerçek yaşamdan kesitler sunan program, heyecanlı ve sürükleyici bir gün ortasına başlamanızı sağlayacak. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken renkli bir gün geçirebilirsiniz. 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü ile yayın devam ediyor. Aşk temalı kesitleri ile ekranlara gelen dizi bu bölümüyle yine tüm seyirci kitlesinin dikkati çekmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Saatler 19:00’a geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkıyor. Bülten sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, spor ve politika gibi tüm konu alanları hakkında bilgi sahibi olabilmenizi mümkün kılıyor. 20:00’da “Söz” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenlerin ilgisini çeken dizi mükemmel bir akşam geçirmenize yardım ediyor. Saatler 00:15’de “Hayatın Anlamı” adlı yabancı sinema filmi yayın akışına başlıyor.

Filmi seyrederken gecenizin daha renkli ve keyifli geçmesini sağlayabileceksiniz. 01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı sahur saatlerinde yayına geçen program sizlerle olacak. 03:40’da “Hayatımın Anlamı” adlı yabancı sinema filminin tekrarını seyredebileceksiniz. 05:00’da ise “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda yer alacak.

Haberin Devamı