Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mart Perşembe

22 Mart Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da yerli bir dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen dizinin son bölümünde neler yaşandığını merak ediyorsanız bu renkli tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Batman Süperman’a Karşı: Adaletin Şafağı” adlı yerli sinema filmi ile güzel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mart Perşembe

Sabahın erken saatlerinde başlayan dizi ile sabahınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz. Hemen ardından saat 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin bitiminden sonra saat 09:45’de “Adını Sen Koy” adlı bir başka dizinin tekrar bölümü daha başlıyor. Bu üç diziyi izleyerek gününüzü daha keyifli ve eğlence dolu hale getirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlarınızı renklendirecek. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan yayından magazin dünyasına dair pek çok konuda bilgi edinebilirsiniz. Ünlü yaşamına özgü merak edilen tüm gelişmeleri detayları ile bu renkli yayında görebilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı sizlerle. Yaşamın farklı dönemlerinde yaşanmış cinayet olaylarından kayıp dosyalarına kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriği tartışıyor. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni

bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizi, yeni bölümleri ile hafta içi her gün Star ekranlarına dahil oluyor. Ardından saat 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Fenomen dizinin yeni bölümünde, her gün birbirinden farklı olaylar yaşanıyor, seyircileri heyecan dolu anlar bekliyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçiyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detaylı şekilde bu akşam bülteninden seyredebilirsiniz. 20:00’da “Batman Süperman’a Karşı: Adaletin Şafağı adlı yabancı sinema filmi ile mükemmel bir film keyfi gerçekleştireceksiniz. Sinema ortamında seyredemediğiniz bu filmin tekrarını 23:15’de bir kez daha izleyebileceksiniz.

02:00’da “Rüzgarın Hatıraları” adlı bir başka yerli sinema filmi daha sizlerle olacak. 04:00’da yine bu sevilen sinema filmini bir kez daha görebileceksiniz. 05:50’de ise “Kara Sevda” adlı dizi tekrar bölümü ile yayına geçiyor.