Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe

Star TV’nin 22 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Akşam kuşağında ise Cesur ve Güzel dizisinin final bölümü ekranlara gelecek. 32. Bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizide olaylar durulacak mı?

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe

Star TV'nin 22 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı 06.15'te Güzel Köylü dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve ardından da Bugün isimli haber programının yeni bölümü ile devam ediyor. Gün öncesinde yaşanan son gelişmeler ayrıntıları ile bu bültende ekrana getiriliyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.30'da ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin tekrar bölümü Star TV ekranlarında olacak. İzleyici tarafından oldukça sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu saatte ekran başına! Dizinin tekrar bölümünün ardından ise Duymayan Kalmasın isimli magazin programı ekranlara gelecek. Ünlülerin hayatlarında meydana gelen sonra olaylar bu programda masaya yatırılacak.

14.30'da Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası isimli yemek programı Star TV'de başlayacak. Ülkemizdeki farklı lezzetleri bir arada gösterecek olan programda ayrıca farklı yörelere ait tarifleri de edinebilirsiniz. 19.00'da ise Star Haber ile haber bülteni başlayacak ve gün içerisinde meydana gelen gelişmeler ayrıntıları ile aktarılacak.

Haberin Devamı

Bugünkü akşam kuşağında ise Cesur ve Güzel dizisinin final bölümü yayınlanacak. 32. Bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizide olayların nasıl sonuçlanacağı belli değil. Korludağ'da esen sert rüzgarlar bu sefer kimi yaralayacak? Rıza'nın hala yaşadığı haberi ise duyulunca bomba etkisi yaratmıştır. Cesur ve Sühan'ın mutluluklarına karşı Rıza kendisini doldurmaktadır.

Cesur ve Güzel dizisinin final bölümünün yayınlanmasından sonra ise yerli bir dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Ardından ise sahura kadar Fatih Çıtlak ile Sahur Bereketi programı ekranlarda olacak. Bu programda ramazanın önemine değinilirken aynı zamanda bu aya ait önemli olaylardan da bahsedilecek.