Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe

21 Haziran Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile keyifli ve eğlence dolu bir sabah keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Batman Süperman’e Karşı: Adaletin Şafağı” adlı yabancı sinema filmi ekranlar karşısında yerini alacak. Sinema filmini çocuklarınızla birlikte seyrederek akşamınıza heyecanlı bir giriş yapabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin tekrarını seyrederek sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Eski dizinin tekrar bölümlerini, hafta içi her gün aynı saatte Star ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 12:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümünü gün ortasında kahvenizi veya çayınızı yudumlarken sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da En Güzel Bölüm” adlı magazin programı ekranlara dahil olacak. Magazin dünyasının tüm merak edilen bomba haberlerini bu gün ortası programından izleyebileceksiniz. Ünlülerin yaşantısı hakkındaki tüm gelişmeleri, detayları ile birlikte bu programdan öğrenebileceksiniz. 15:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü hayranlarını karşılayacak. Fenomen dizi, tekrar bölümleri ile tüm sevenlerini ekranları başına topluyor.

Haberin Devamı

Saatler 18:45’e geldiğinde, “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait güncel gelişmeleri görebileceksiniz. 20:00’da “Batman Süperman’e Karşı: Adaletin Şafağı” adlı kurgu filmi ile yayın devam edecek. Hem ebeveynlerin hem de çocukların hayranı olan film işe akşamınızı çok daha renkli şekilde geçirebileceksiniz.

23:25’de “Kalbimin Sultanı” adlı dizi tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Gece kuşağında başlayan bu renkli dizi, son bölümü ile hayranlarını bir kez daha etkilemeyi başaracak. 01:50’de “Batman Süperman’e Karşı: Adaletin Şafağı” adlı sinema filmi bir kez daha ekranlar karşısında yerini alacak. Saatler 04:00’a geldiğinde, “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 05:50’de ise “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.