Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Çarşamba

Star TV’de 21 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, Bugün adlı haber programının canlı yayını ile başlayacak. Beni Affet adlı yerli dizi, Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı, Dolunay, Beni Affet ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri Star Tv sabah kuşağındaki diğer programlar. Star Haber’den sonra akşam kuşağında ise Geniş Aile 2 Her Türlü adlı sinema Tv’de ilk kez ve tekrar yayını ile ekrana gelecek.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Çarşamba

Star TV’nin 21 Eylül Çarşamba günü tarihli sabah kuşağı yayın akışı, 06.45’te yayınlanacak olan Bugün adlı sabah haber programı ile başlayacak. Yılların başarılı ve deneyimli sunucusu Celal Pir’in başarılı sunumuyla ekrana gelen programda, günün gazete manşetleri, günün ve haftanın tüm önemli haberleri ve son dakika haberleri, ekonomik ve siyaset haberleri yer alıyor. Bunlar yanı sıra, moda, kültür sanat gibi konularda da geniş bir içerik yelpazesine sahip Bugün’ü izleyerek güne başlayabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.30’da ise, Star TV’nin sevilerek izlenen ve 7 sezondur başarıyla yayın hayatına devam eden dizisi Beni Affet tekrar bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin konusu ise, hem iki kardeşin aşkları için içine girdikleri büyük mücadele, hem de bir ailenin geçmişte yaptığı hataların bedelini ödemesi. Gaye Turgut, Şeyma Korkmaz ve Mert Altınışık gibi isimler dizinin başrolünü oluşturuyor.

Star TV sabah kuşağında ise, sevilen sempatik sunucu Ezgi Sertel’in sunduğu yaşam ve yemek programı Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası saat 09.45’te ekranlarda olacak. Programda, Ezgi Sertel hem global hem de yöresel birçok lezzeti tanıtıyor, ayrıca ziyaret ettiği bölgenin yemek kültüründen bahsederken güzel ve samimi sohbetler yapıyor.

Haberin Devamı

11.00’de canlı olarak Star TV sabah kuşağında Duymayan Kalmasın adlı magazin programını izleyebilirsiniz. Ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in başarıyla sunduğu programda, ünlüler ve hayatlarındaki birçok gelişme hakkında özel yorumlar, haberler ve eğlenceli sohbetler yer alıyor.

13.00’te ise, Star TV’nin sevilen dizilerinden olan Dolunay’ın tekrar bölümünü Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz. Özge Gürel ve Can Yaman gibi başarılı oyuncuların başrolü paylaştığı dizide, en büyük hayali çok iyi bir profesyonel aşçı olmak olan Nazlı’nın, Japon mutfağı öğrenip restoran açmak amacıyla para biriktirmek için yanında işe girdiği genç ve zengin iş adamına aşık olması anlatılıyor.

14.30’da ise 7. sezonundan yeni bir bölümle ekrana gelecek olan Beni Affet adlı yerli diziyi izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16.15’te, ünlü gazeteci ve sunucu Balçiçek İlter’in sunduğu Balçiçek İlter İle Olay Yeri adlı program yayınlanacak. Programda, gizli kalmış bir çok kriminal olay açığa kavuşuyor, kayıplar bulunuyor ve faili meçhul cinayetler açığa kavuşuyor.

19.00’da Nazlı Çelik’in başarılı sunumuyla, dürüst, tarafsız habercilik ilkesiyle yapılan haber programı Star Haber’i izleyerek gündeme dair bütün haberleri detaylarıyla öğrenebilirsiniz.

Star TV akşam kuşağında ise, başrollerinde Ufuk Özkan ve Fırat Tanış’ın rol aldığı komedi filmi Geniş Aile 2 Her Türlü’yü Tv’de ilk kez olarak saat 20.00’de izleyebilirsiniz. Saat 22.00’de ise aynı filmin tekrarı yayında olacak.