Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe

21 Aralık Perşembe günü Star TV, 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteniyle yayın akışını başlatıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu, spor, trafik gibi anlık ve güncel tüm gelişmeleri tek tek ekranlarınıza taşıyan bülteni takipte kalarak merak ettiğiniz konuları öğrenebilirsiniz. Güne erken başlıyorsanız Celal Pir’in sunduğu bu sabah haberlerini sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı sevilen dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlarınızda… Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe

Sabahın ilk saatlerinde 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Gündemin ayrıntılı gelişmelerini seyircilerine ulaştıran bülteni inceleyerek tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Haber bülteninin hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Sevilen dizinin yeni bölümlerini seyredemediğiniz zamanlarda hafta içi her gün yayınlanan özet ve tekrar bölümleri takip edebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin bitiminden hemen sonra diğer sevilen dizi “Adını Sen Koy” tekrar bölümüyle yayına geçiyor. Saat 09:45’de ekranlara dahil olan dizi ile sabah saatlerinizi daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Ardından 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programını seyredebileceksiniz. Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil ortaklığı ile sunulan renkli programda, magazin dünyasının en sıcak gelişmeleri ekranlarınıza süsleyecek. Magazin haberleri karşısından bazen hüzünlenebilir bazen keyifli anlar karşısında kendinizi tutamayarak gülebilir bazen de hayrete düşebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saat 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile gün ortası başlayacak. Acıklı yaşam hikayelerini ele alan programda, yine faili meçhul cinayet konularından kayıp dosyalarına kadar uzanan pek çok olay tartışılıyor. Güçlü muhabir ekibi hareket geçiyor ve tüm olayların merkezine incelemeye çalışıyor. Heyecan dolu anlar yaşatan programı kahve molanızda seyredebilirsiniz.

Hemen ardından sevilen iki dizinin yeni bölümü Star ekranlarınızda yerini alacak. 15:30’da “Beni Affet”, 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı iki diziyi seyredebileceksiniz. Saatler 19:00’ı gösterdiğinde “Star Haber” ile akşam haberleri başlıyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm gelişmeleri ekranlarınız karşısından inceleyebileceksiniz.

20:00’da “Siyah İnci” adlı dizinin yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. Yeni bölümde, Kenan ve Aziz ikilisi, Vural’a çok büyük bir oyun oynayacak. Yapılacak hamle karşısında Vural’ı durumu ne olacak? Merakla beklenen yeni bölümü akşam 20:00’da Star ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. 23:45’de “Söz” adlının son bölümü bir kez daha yayınlanıyor. 02:30’da yerli bir dizinin, 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yer alıyor.

Haberin Devamı