Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Temmuz Perşembe

STAR TV’nin 20 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlayacak ve gün boyunca da eğlenceli programlar ve dizi tekrarları ile birlikte devam edecek. Bugünün akşam kuşağında Ateşböceği dizisinin yeni bölümü yer alıyor. STAR TV’nin 20 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Temmuz Perşembe

STAR TV’nin 20 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı saat 05.00’da Aramızda Kalsın isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile birlikte başlıyor. Dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Uğur Yücel ve Gökçe Bahadır yer alıyor. Aramızda Kalsın dizisinden sonra ise Hayat Bazen Tatlıdır isimli yerli dizi ekranlara gelecek. Dizinin konusu öğretmenlik yaptığı zamanlarda hiçbir haksızlığa karşı sessiz kalamayan Hayat’ın yaşadıkları anlatılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da ekranların en lezzetli ve eğlenceli programlarından olan Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ekranlara gelecek. Bu programda ülkemizin dört bir yanında farklı lezzetleri yakından takip edebilirsiniz.

10.30’da ise yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Ardından ise sevilen dizi Kiralık Aşk’ın eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.

15.30’da Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Fazilet Hanım ve kızları fakir bir hayat sürmektedir, diğer yanda ise zenginlik vardır. Fazilet Hanım, zenginliğe ulaşmanın anahtarı olarak ise kızlarını görmektedir.

Haberin Devamı

18.45’te Star Haber ile birlikte haber kuşağı Star TV ekranlarında olacak. Meydana gelen son gelişmeler ayrıntıları ve son dakikalarıyla birlikte bu saatte yayınlanacak. Bugünün akşam kuşağında ise Ateşböceği dizisinin yeni bölümü yer alıyor. Bu hafta 4. bölümü yayınlanacak olan dizide ayrılık acısı var. Aşk, Barış bir erkeğe bile gitme dedirten bir şeydir ve Aslı’ya bile gittiğine pişman ettirir. Aslı, ayrılık acısıyla serseme dönmüştür ve bir anda kendini nezarette bulur. Barış ise geceyi evindekilerle geçirmek durumunda kalır. Kabus gibi başlayan bir gün sonrasında faklı bir yol alacaktır.

Ateşböceği dizisinden hemen sonra ise yerli bir dizinin tekrar bölümü yayınlanacak.