Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba

20 Haziran Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, saat 07:00’da heyecan dolu kesitleri ile ekranları renklendiren “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen renkli dizi ile sabahınızı çok daha keyifli bir atmosfere bürüyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayacak olan “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin yeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Sevilen renkli ve heyecanlı yeni dizi ile çarşamba akşamınızı çok daha güzel hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Haziran Çarşamba

Sabah saatlerinde “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrarı ile güne başlayabileceksiniz. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını keyif içinde seyredebilirsiniz. Ardından 09:30’da final olan renkli dizi “Kiralık Aşk” tekrar bölümü ile yayına devam edecek. Dzinin yeni bölümlerini kaçırdıysanız hafta içi her gün aynı saatte bu tekrar bölümlerini ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Aksiyon, heyecan ve macera dolu sahneleri ile hayranlarını etkileyen diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasının tüm sıcak ve en bomba gelişmelerini ekranlarınızdan seyredebileceksiniz. Ünlü camiasını ilgilendiren tüm detaylar, renkli VTR’lerle yayına geçecek. 15:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Sevilen renkli dizinin son bölümlerini hafta içi her gün Star ekranlarınızdan izleyerek gün ortanızı renklendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Star Ana Haber” ekranlara dahil oluyor. Haber dünyasının tüm detaylarını, güncel konu başlıkları üzerinden öğrenebilirsiniz. Türkiye’yi ve dünyayı yakından ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler karşınıza aktarılacak. 20:00’da “Kalbimin Sultanı” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü hayranları ile buluşacak. Sevilen yeni dizi ile ekranlarınızı çok daha keyifli ve renkli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Tarihi sahneleri ile hem güldüren hem de hüzünlü anlar yaşatan dizi tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayacak.

23:15’de “İtirazım Var” adlı yerli sinema filmini izleyebilirsiniz. Ardından 01:30’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 03:45’de “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrarı sizlerle buluşacak. 05:20’de “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı sürükleyici ve keyifli yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek.