Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba

20 Eylül tarihli Star TV yayın akışı, Yüksek Sosyete adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünün saat 06.00’da ekrana gelmesi ile başlayacak. Daha sonra, Bugün adlı haber programı ekrana gelecek. Star TV 20 Eylül sabah kuşağı, Beni Affet adlı yerli dizi, Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Dolunay adlı dizi ile devam edecek. Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Star TV Ana Haber’den sonra Türk Malı ile yayın akışı sona erecek.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba

Star TV’de, 20 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışında yayınlanacak olan ilk program, saat 06.00’da yayınlanacak olan sevilen yerli dizi Yüksek Sosyete. Yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi dizisinde, zengin kız fakir oğlan konsepti benimsenmiş. Zenginlikten bunalan bir genç kız ile yakışıklı ama fakir bir erkeğin aşkının anlatıldığı dizinin başrol oyuncuları ise Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

06.45’te ise, yılların deneyimli ve başarılı sunucusu Celal Pir’in dikkat çeken sunumuyla Bugün aldı güncel haber programı canlı olarak Star TV ekranlarında olacak. Yeni gün ile ilgili ve geride kalan gün ile ilgili bütün haberler, yayınlandığı günün gazete manşetleri, ekonomi ve siyaset yanı sıra kültür sanat, spor, magazin gibi konularla zengin içeriğiyle Bugün, en iyi sabah haberi programlarından.

08.30’da ise, yıllardır sevilerek izlenen yerli dizilerden biri olan Beni Affet tekrar bölümü ile ekrana gelecek. İki erkek kardeşin sevdikleri kadınlarla evlenme hayali kurmaları ile başlayan dizide, 7. sezona gelmiş bulunmaktayız. Sevilen dizinin başrolleri ise Gaye Turgut, Şeyma Korkmaz ve Mert Altınışık.

Haberin Devamı

09.45’te, Ezgi Sertel ile Lezzetin haritası adlı beğenilen yaşam ve yemek programı Star TV ekranlarında olacak. Ezgi Sertel’in dikkat çeken ve popülerleşmiş sunumuyla ekrana gelen programda, ülkemizde ve dünyadaki birçok lezzet yerinde tadılarak tanıtılıyor, ayrıca ziyaret edilen bölge insanı ile de hoş ve samimi sohbetler ediliyor.

11.00’da, Star TV’nin magazin programı Duymayan Kalmasın canlı olarak ekrana gelecek. Ünlü gazeteci ve sunucu Cengiz Semercioğlu ile Seren Serengil’in sunuculuğunu yaptığı programda, hem eğlenceli ve renkli bir sohbeti izleyebilir, hem de ünlülerin hayatlarından son haberleri ve çarpıcı röportajları izleyebilirsiniz.

13.00’da ise, Star TV’nin sevilen yerli dizilerinden bir diğeri Dolunay tekrar bölümü ile yayınlanacak. Hayallerini gerçekleştirmek adına zengin bir adamın evinde bakıcılık yapan genç bir kızın aşkının anlatıldığı dizide, Özge Gürel ve Hakan Kurtaş başrollerde.

Haberin Devamı

14.30’da, Beni Affet dizisi yeni bölümü ile Star TV ekranlarında olacak.

16.15’te ise, Star TV’nin yeni programı Balçiçek İlter ile Olay Yeri yayınlanacak. Ünlü sunucu Balçiçek İlter, programda güncel ve yaşamın içinden kesitler ile birçok konuyu tartışacak ve ortaya çıkaracak.

19.00’da, başarılı spiker Nazlı Çelik’in sunumu ile, gündeme dair bütün haberleri en doğru kaynaktan alabileceğiniz Star Haber yayınlanacak.

Akşam kuşağında ise Türk Malı adlı Star TV’nin sevilen yerli aile komedi dizisinin yeni bölümünü izleyebilirsiniz.