Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Aralık Çarşamba

20 Aralık Çarşamba günü Star TV, ilk olarak 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ekranlara geçiyor. Celal Pir’in sunduğu sabah haberlerinde tüm güncel gelişmeler ele alınıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden tarihe, spordan hava durumuna, beslenmeden trafiğe kadar her alanda bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Hayat Sırları” adlı dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Her karesi gizemli ve heyecan dolu olan dizi ile akşamınızı daha dinamik hale gelecek. Kanala ait tüm merak ettiğiniz gelişmeleri haberimizin devamından takip edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Aralık Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde Celal Pir’in sunduğu “Bugün” adlı haber bülteni ekranlara gelecek. Canlı yayına geçen bültenden tüm dünya üzerindeki gelişmeleri detaylı şekilde öğrenebileceksiniz. Hemen ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı yerli dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Sevilen dizi ile kahvaltı saatlerinize renk ve eğlence katabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Sevilen diziden sonra 09:45’de diğer hayranı olduğunuz dizi “Adını Sen Koy” yayına başlayacak. Tekrar bölümü ile bir kez daha ekranlarınızda yerini alan dizide yine pek çok olaylar silsilesi yaşanacak… Saatler 11:00’ı gösterdiğinde Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı sevenleriyle buluşuyor. Magazin dünyasına ait tüm sıcak ve güncel gelişmeler ayrıntılarıyla ekranlarınızda… Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığıyla sunulan programa yine birbirinden değerli konuklar katılıyor ve magazin dünyasının tüm çalkantıları radara alınıyor. Bilmediğiniz, duymadığınız ve öğrenmek istediğiniz tüm magazinsel konular ekranlara aktarılacak. Ünlü ve sanat camiasını gündeme alan bu canlı yayın programını seyretmeyi sakın unutmayın!

Haberin Devamı

Saatler 13:00’a geldiğinde “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Neden yapıldığı belirsiz cinayet olayları, yıllardır izin rastlanılamayan kayıplar ve artta kalan acılı aileler… Her karesinde farklı gerçeklere tanıklık ettiren program ile heyecan dolu bir gün ortası geçirebilirsiniz.

Öğleden sonra yerli iki dizinin yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. İlk olarak 15:30’da Beni Affet” adlı diziyi seyredebileceksiniz. Aşk temalı dizi, sürükleyici bölümüyle yine sevenlerini kendine hayran bırakıyor. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı diğer sevilen dizinin yeni bölümü ekranlara geliyor.

19:00’da “Star Haber” ile akşam haberleri canlı yayında yerini alacak. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gerçekleşen en güncel gelişmeleri ana haber bülteninden detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Hayat Sırları” adlı sevilen dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Farklı olaylar ile sürükleyici anlar vaat eden yepyeni bir bölüm daha sizlerle…

Haberin Devamı

23:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleriyle bir kez daha buluşuyor. Hemen ardından 02:30’da yerli bir dizi ekranlarınızda dikkati çekiyor. 04:40’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor.