Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Mayıs Çarşamba

2 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Star ekranlarının bu fenomen dizisini sabahın ilk saatlerinde izleyerek heyecan dolu bir TV keyfi yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İftarlık Gazoz” adlı sinema filmi sizleri bekliyor. Çarşamba akşamınızı sinema keyfi yaparak geçirmek isterseniz bu filmi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek mükemmel bir sabah geçirebileceksiniz. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümü hafta içi her gün aynı saate ekranlar karşısına geçiyor. 09:45’de ise “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor. Sabaha erken uyananlardansanız Star ekranlarının bu sevilen fenomen dizilerini her gün aynı saatte seyredebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayında yerini alıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan bu yayında magazin dünyasına özgü tüm gelişmeleri tek tek öğrenebileceksiniz. Ünlülerin yaşamına dair tüm merak ettikleriniz en güncel VTR’ler ile sizlere aktarılıyor. Magazin severlerin programı yine en bomba gelişmelerle karşınızda!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Güncel hayata özgü pek çok acıklı öykü bu programda tartışılıyor ve çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Kayıplardan cinayet olaylarına kadar pek çok konuyu bu programda seyredebilirsiniz. 16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümünü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylara tanıklık edebileceksiniz. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederek mükemmel bir gün ortası geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ile yayın devam ediyor. Sağlıktan siyasete, emlak sektöründen yaşama, spordan sağlığa kadar pek çok konu alanlarına ait gelişmeler ekranlarınıza detaylı şekilde aktarılıyor. Gündemi detaylı şekilde analiz etmek isterseniz bu akşam bültenini seyredebilirsiniz. 20:00’da “İftarlık Gazoz” adlı komedi dolu yerli sinema filmi yayına geçecek. Ardından 22:30’da “İftarlık Gazoz” adlı sinema filminin tekrarını bir kez daha seyredebileceksiniz. 00:30’da yerli bir dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 02:30’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 04:40’da “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı