Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Kasım Perşembe

2 Kasım Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “Bugün” adlı güncel program ile güne merhaba diyor. Haber tadında ele alınan sabah programında ekonomi, siyaset, gündem, sağlık ve sosyal yaşam gibi daha pek çok konu hakkındaki gelişmeler masaya yatırılıyor. Akşam kuşağında ise “Siyah İnci” adlı dizinin yeni bölümü ile Star TV ekranları hareketleniyor. Bomba gibi bir bölüm ile akşamınızı daha eğlenceli hale getirin. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Kasım Perşembe

Sabah 06:45’de başlayan “Bugün” adlı güncel program sayesinde gündem ötesi pek çok konu hakkında bilgi edinebileceksiniz. Ardından sevilen iki dizisinin tekrar bölümleri yayına başlayacak. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin, 09:45’de de “Adını Sen Koy” adlı sizinin tekrar bölümünü seyrederek sabahınızı renklendirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlara geliyor. Son dönemleri favori programlarından internet fenomenlerine, ünlü dünyasından sanatçılara kadar tüm merak ettikleriniz magazin programında ele alınacak. Cengiz Semercioğlu’nun ve Seren Serengil’in sunumuyla yönetilen magazin program ile merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programı karşınıza çıkacak. Gün ortasında ekranlara gelen program, yine farklı hayatların ve farklı dünyaların başına gelen acıklı hikayeleri konu ediniyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıplar en ayrıntılı verilerle çözüme kavuşturulacak. Ardından 15:30’da yerli dizi “Beni Affet” yeni bölümüyle yayın akışına geçiyor. Hemen ardından “Adını Sen Koy” adlı yerli dizinin yeni bölümü başlıyor. Sevilen bu iki dizi hakkında merak ettiklerinizi gün ortanızda öğrenebilir ve daha sonra keyifli bir akşama başlangıç yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” bülteni gündeme dair en sıcak gelişmeleri ekranlarınız karşınıza getiriyor. Siyasetten ekonomiye, sağlıktan yaşama kadar pek çok konu hakkında merak ettiklerinizi öğrenme fırsatı bulabileceksiniz. 20:00’da sürükleyici dizi “Siyah İnci” yepyeni bölümüyle ekranlarda nefesleri tutacak. Kenan’ın Vural’la aynı şirkette ortak olması, Hazal ile aralarında gerilim dolu anlar yaşatmıştı. Peki yeni bölümde neler olacak? Hazal ve Kenan yine büyük bir yüzleşmenin peşinde mi? Merak ettiklerinizi ekranlarınız karşısındayken izleyerek öğrenebilirsiniz.

23:45’de yerli bir dizinin tekrar bölümü ekranlarınızda yerini alacak. Hemen dizinin bitiminden sonra “Cesur ve Güzel” adlı yerli dizinin tekrarı başlıyor. 02:30’da ekranlara gelen dizi ile gecenizi hareketlendirebilirsiniz. Dilerseniz 04:40’da da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı yaşam programı ile TV keyfinizi devam ettirebilirsiniz.

Haberin Devamı