Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Nisan Perşembe

19 Nisan Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda olacak. Heyecan ve gerilim dolu sahneleri ile karşınıza çıkan diziye adeta bayılacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Nisan Perşembe

Sabah saat 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlarınızda. Güne erken başlayanlardansanız bu diziyi mutlaka seyretmeyi unutmayın. Ardından 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin heyecan dolu tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Star ekranlarının vazgeçilmez renkli dizisi ile mükemmel bir sabah sizleri bekliyor. Saatler 09:45’e geldiğinde, “Adını Sen Koy” adlı dizinin tekrarı başlayacak. Bu iki dizinin yeni bölümlerini kaçırıyorsanız tekrar bölümlerini mutlaka seyretmeyi unutmayın.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’a geldiğinde, “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ile karşılaşacaksınız. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan programdan magazin dünyasına özgü pek çok gelişmeyi öğrenebileceksiniz. Ünlü yaşamına özgü tüm merak edilenler, detayları ile birlikte ekranlarınızda olacak. 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı yayın akışına başlıyor. Güncel yaşama özgü kayıp dosyaları ve yaşanmış acıklı cinayet olayları tek tek detayları ile bu programda inceleniyor, muhabir ekiplerinin araştırmaları ile tüm bilinmeyenler meydana çıkıyor.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ekranlarınızda yer alacak. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Gündüz kuşağının bu sevilen dizilerini hafta içi her gün Star ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayına başlayacak. Gündeme dair tüm merak edilen tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte bu haber bülteninden takip edebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya, spordan hava durumuna kadar tüm konu başlıklarına özgü gelişmeler sizlerle olacak.

20:00’da “Avlu” adlı dizinin heyecan verici yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. 23:15’de “Son Görev” adlı yabancı sinema yayın akışında olacak. 01:30’da “Son Görev” adlı yabancı sinema filminin tekrarını izleyebilirsiniz. 03:00’da “Rüzgarın Hatıraları” adlı yerli sinema filminin, 05:00’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrarı yayına geçecek.

Haberin Devamı