Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 19 Nisan Çarşamba

Star TV’de her hafta Çarşamba akşamları yayın akışında yer bulan Kara Sevda dizisi bu hafta da izleyiciyi ekrana kilitleyeceğe benziyor. Kara Sevda dizisinin 65. Bölümünün yeni fragmanları bir bir yayınlanırken yeni bölümde neler olacağı da yavaş yavaş belli oluyor. Yeni bölümlerde Nihan ve Kemal’in arası bozulacak mı? Tarık Zeynep’i ikna edebilecek mi? Kara Sevda dizisi 19 Nisan Çarşamba akşamı 20.00’de Star TV ekranlarında olacak. Yeni bölüm detayları ise bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 19 Nisan Çarşamba

Kara Sevda dizisinin 65. Bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni fragmanların gelmesi ile izleyici yeni bölümü heyecanla beklenmeye başladı. İlk fragman Kemal’in, Tarık’ın suçu kabul ettiğini söylemesi ile başlıyor ve işler karışıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kara Sevda dizisinin 65. Bölümünün ilk fragmanı Kemal’in Tarık’ın suçunu kabul ettiğini söylemesi ile başlıyor. Nihan’ın annesi ise atık onun Kemal’le bir araya gelemeyeceğini belirtirken bir yandan da ikisinin hikayesinin çoktan bittiğini söylüyor. Nihan bu duruma yıkılırken bitemeyeceğini söyleyerek karşılık veriyor. Kemal’se bu duruma kararsız gibi. Birbirlerini çok sevmenin bile yetmeyeceği noktada olduklarını dile getiriyor.

Kara Sevda dizisinin 65. Bölümünün yayınlanan ikinci fragmanı da ilki gibi heyecanlı. Kemal artık Nihan’a aile ve yuva kurmayı teklif edemeyeceğini söylüyor. Kemal’in babası da buna hak verir gibi duruyor. Zeynep ve Emir cephesinde de işler ilginçleşiyor. Zeynep, Emir’i nikâh masasına oturtmakta kararlı olduğunu göstermeye çalışıyor ve bunu “İster zafer say ister teslimiyet, o nikah masasına benimle oturacaksın.” Diyerek belirtiyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Geçen bölümde Asu ve Emir’in planı Tufan’ın canı pahasına da olsa başarıya ulaşmıştır. Şimdi sıradaki hedefleri Ozan’ın ölümüdür. Nihal, Kemal ve Mercan ise Ozan’ın ölümünün ardındaki olaylar için buluşur. Kemal ile Mercan, Ozan’ın ölümü ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak için uğraşmayı teklif ederken; Nihan’ın bu konuda sabrı yoktur. Asu ile bir yüzleşme planı yapar. Yaptığı plana göre Asu’nun tek şansı cinayeti itiraf etmektir.

Diğer yanda ise Emir de Tarık’ı ortaya sürecek olan plan için düğmeye basar. Kemal de Tarık ile ilgili düşünmeye başlar. Fakat Kemal’in ne Nihan’dan uzak kalmaya ne de kardeş kaybetmeye tahammülü kalmamıştır. Kemal bir süre içine kapansa da Nihan, aşkı ile ona yardım edecektir. Mercan’sa, yaptığı araştırma sonucunda Tarık ve Asu arasında bağ bulur.

Haberin Devamı

Bulunan bu bağ her şeyi değiştirecektir. Mercan’ın ateş hattına girmesi ile Tarık için de geri sayım başlar. Bunlardan kurtulmak için Tarık son hamlesini oynar. Zeynep de bebeğinin cinsiyetini öğrendikten sonra bunu Emir ile paylaşmaya gider. Buluşmaya beklenemeyen birinin gelmesi Zeynep’in farklı şeyler düşünmesine neden olmuştur. Bundan sonra da Hakan ile evlenmemesi için Emir’in kendisi ile evlenmesi şartını ortaya atacaktır.

Ozan’ın cinayetinin ardındaki sis perdesi kalktığındaysa Kemal ve Nihan hayatlarının şoku ile karşılaşacaktır.

Yeni bölüm ve daha fazlası 19 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!