Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı

19 Haziran Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen heyecan dolu dizinin tekrarı ile sabahınızı çok daha renkli ve heyecanlı bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mısır Tanrıları” adlı yabancı sinema filmi sizlerle buluşacak. Aksiyon dolu bir akşama hazırsanız ve evinizde sinema keyfi yapmak istiyorsanız bu sürükleyici film kaçmaz! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Fenomen dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız bu sabah tekrarlarını mutlaka seyredin. 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte Star ekranlarından seyredebileceksiniz. 12:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrarı ile yayın akışına devam edilecek. Aksiyon dolu dizi ile heyecanlı bir gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:15’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Fenomen dizi, heyecanlı bölümü ile hayran kitlesini bir kez daha ekranlar başına çekiyor. 15:30’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı sizlerle buluşacak. Magazin dünyasının tüm çalkantılarını ve en bomba gelişmelerini ekranlarınız karşısından izleyebilme imkanı elde edeceksiniz.

18:45’de “Star Haber” adlı akşam bülteni ile yayına devam ediliyor. Bültenden gündemi ilgilendiren tüm gelişmeleri ayrıntıları ile öğrenebilirsiniz. Siyasetten hava durumuna, trafikten sağlığa kadar her alanda güncel bilgiler edinebileceksiniz. 20:00’da “Mısır Tanırıları” adlı yabancı sinema filmi ekranlara dahil oluyor. Ardından 22:30’da “Mısır Tanrıları” adlı aksiyon dolu filmin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Gece kuşağında ise sevilen eski dizilerin tekrar bölümlerini seyrederek güzel anlar yaşayabilirsiniz. 01:15’de “Yemekteydim ve Karar Verdim” adlı yerli sinema filmi yayın akışına başlıyor. Farklı yönleri ile hayattan kesitler sunan film, tüm izleyenleri etkilemeyi başarıyor. 02:30’da “Kalbimin Sultanı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.Ekranlara yeni dahil olan fenomen dizi, tarihi kesitleri ile dikkati çekiyor. Saatler 04:45’e geldiğinde ise “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında yerini alıyor. Sevilen eski dizinin son bölümlerini izleyemediyseniz bu tekrar bölümlerini ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı