Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ekim Perşembe

19 Ekim Perşembe gününe ait Star Tv yayın akışı, sabah 07:00’da başlayan “Bugün” adlı güncel program ile ekranlarınızda yer ediniyor. Dünya gündemine oturan gelişmelerin sohbet havasında ele alıp irdelendiği program ile güzel bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise son dönemlerin favori dizisi “Siyah Beyaz Aşk” ekranlarınızda olacak. Saat 20:00’da başlayacak olan dizi bomba gibi gelişmeleri ve yepyeni bölümü ile sevenlerini karşılıyor. Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve gelişmeleri takip etmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ekim Perşembe

Sabah 07:00’de başlayan canlı program “Bugün”, Celal Pir’in sunumuyla dünya gündemini meşgul eden gelişmeleri ekranlarınızın karşısına getiriyor. 08:30’da “Beni Affet” isimli dizi tekrar bölümüyle yayına başlıyor. Hafta içi her gün yayında olan yerli diziyi hafta içi hep izliyorsanız ekranların başına geçerek sabah ritüelinizi gerçekleştirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Adını Sen Koy” adlı yerli dizi tekrar bölümü ile ekranlarınızı renklendirecek. Güzel bir aşk masalını ele alan dizi ile kahvaltı saatlerinize hareketlilik kazandırabilirsiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayına başlıyor. Günlük magazin olaylarının irdelendiği program, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu sunumuyla yine merak ettiklerinize cevap getirecek.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel programı yayına geçiyor. Programda yine gerçek yaşam öyküsü olan faili meçhul cinayetlerden kayıplara kadar pek çok konu tartışılıyor. 15:30’da “Beni Affet” dizisinin tekrarı ekranlarınızda yer alacak. Ardından saat 17:15’de ise “Adını Sen Koy” tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” farklı gelişmeleriyle gündemin en güncel olaylarını ve gelişmelerini tarafsız şekilde seyircilerine aktarıyor. Akşam kuşağında ise ilk olarak saat 20:00’da başlayan “Siyah İnci” adlı dizi ekranlar karşısına çıkıyor. Hazal ile Vural’ın evlenmesi Kenan’ı nasıl etkileyecek? nikah günü neler olacak? tüm merak ettiklerinize ekranlarınız karşısında cevap bulabileceksiniz.

23:45’de “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka ekranlarınızın başına geçin. 02:30’da TV sineması “Çember” soluk kesen anları ile yine sevenlerinin karşısına geçiyor. Güzel bir TV keyfi ile geceyi sonlandırmak istiyorsanız mutlaka izleyin. 04:30’da “Adını Sen Koy”, 05:30’da ise Cesur ve Güzel” adlı yerli dizi tekrar bölümleri ile yayına geçiyor.