Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe

18 Ocak Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, 06:45'de "Bugün" adlı ana haber bülteni ile güne başlıyor. Haberin nabzını tutan ve gündemin merkezine oturan tüm gelişmelerden tarafsız ve ayrıntılı şekilde ekranlarınızdan haberdar olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Siyah İnci" adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçiyor. Sürükleyici ve merak uyandırıcı yeni bölümü izlerken hem keyif alabilecek hem de akşamınızı daha heyecanlı kılabileceksiniz. Yeni bölümü seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe

Sabah 06:45'de "Bugün" adlı haber bülteni ile haber dünyasına ait tüm gelişmeler ekranlarınıza aktarılıyor. Siyasetten, sağlığa, ekonomiden piyasaya, yaşamdan hava durumuna kadar tüm konu alanlarını kapsayan geniş içeriği ile sizlerle olacak. Ardından 08:30'da "Beni Affet" adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Daha sonra saat 09:45'de "Adını Sen Koy" adlı diğer fenomen dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor. Sabah dizi seyretmeyi seviyorsanız hafta içi her gün aynı saatte başlayan bu dizilerin tekrar bölümlerini değerlendirebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00'a geldiğinde "Duymayan Kalmasın" adlı magazin programı ekranlarınıza yansıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ile birlikte sunulan programa, farklı konuklar da katılıyor. Böylelikle magazin dünyasının en merak edilen gelişmeleri ayrıntılı şekilde sizlere aktarılıyor. Ünlü camiasına ait yaşananlar, kamera arkası eğlenceli görüntüler, sanatçıların sahne aldıkları geceler, İstanbul sokaklarında denk gelinen sanatçılar, gala geceleri ve özel röportajlar gibi daha pek çok konu içeriği yayında ele alınıyor. Sabahınızı daha eğlence hale getirmek isterseniz hafta içi her gün aynı saatte bu magazin programını izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

13:00'da "Olay Yeri Balçiçek İlter" adlı güncel yaşam programı yayında yer alıyor. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar tüm yaşananlar, yeniden gün yüzüne çıkıyor. Yaşanmış hayat hikayelerini tek tek ele alan program, acıklı hikayeleri muhabir kadrosu ile yeniden araştırıyor ve olaylar çözüme kavuşturulmaya çalışıyor.

Gün ortasında ise fenomen iki dizinin yeni bölümü yayında dikkati çekiyor. İlk olarak 16:00'da "Beni Affet, 17:15'de de "Adını Sen Koy" adlı dizinin yeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Saatler 19:00'a geldiğinde "Star Haber" başlıyor. Gündeme dair tüm sıcak gelişmeler ve olaylar, seyirci kitlesi ile buluşturulacak. Akşam saat 20:00'da "Siyah İnci" adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınızı renklendiriyor. Ardından 23:45'de "Söz" adlı gerilim, mücadele ve aksiyon dolu dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 02:30'da "Babamın Günahları", 04:40'da ise "Kara Sevda" adlı diğer iki dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

Haberin Devamı