Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Nisan Çarşamba

18 Nisan Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin heyecan dolu tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Her karesinde farklı yaşanmışlıklara ışık tutan dizi ile sabahınızı çok daha heyecan verici hale dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Sabit Kanca 2” adlı yerli sinema ile mükemmel bir film keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Komedi dolu kesitler sunan film ile çarşamba akşamınız mükemmel bir şekilde geçiyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Nisan Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı başlıyor. Sevilen fenomen dizinin tekrarını izleyerek sabahınıza heyecan katabilirsiniz. Ardından 08:30’da Star ekranlarının vazgeçilmez dizisi “Beni Affet” yayına başlıyor. Bu heyecan dolu dizi ile sabahınıza renklilik getirebileceksiniz. 09:45’de ise “Adını Sen Koy” adlı diğer fenomen dizinin tekrar bölümü yayında göze çarpıyor. Sabaha erken başlayanlardansanız bu iki fenomen dizinin tekrar bölümünü hafta içi her gün seyredebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayın akışında yerini alıyor. Magazin dünyasına dair tüm merak edilen gelişmeleri, anlık olarak bu programdan takip edebilirsiniz. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan bu magazin programı tüm magazin severleri mutlu etmeyi başarıyor.

Saatler 13:00’a geldiğinde, “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Hayatın farklı dönemlerinde meydana gelmiş pek çok kayıp dosyası ve yaşanmış cinayet olayları bu programda ele alınıyor. Yapılan araştırmalar neticesinde tüm gerçekler meydana çıkıyor. Heyecan dolu anlar yaşatan programı hafta içi her gün Star ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlıyor. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizi yeni bölümü ile ekranlara geçecek. Gündüz kuşağının bu sevilen dizilerini seyrederek mükemmel bir gün geçirebilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Haber dünyasını meşgul eden siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri anlık olarak bu akşam bülteninden izleyebilirsiniz.

20:00’da “Sabit Kanca 2” adlı yerli sinema filmi ile akşam kuşağı başlıyor. Sevilen komedi dolu film ile bol kahkahalı anlar geçirebileceksiniz. 21:45’de “Kırılma Noktası” adlı yabancı sinema filmi ekranlar karşısına çıkıyor. 23:45’de “Sabit Kanca 2” adlı yerli sinema filminin tekrarını bir kez daha seyredebileceksiniz. 01:45’de “Kırılma Noktası” adlı yabancı sinema bir kez daha yayın akışına başlayacak. 03:15’de “Olaylar Olaylar” adlı komedi dolu yerli sinema filminin, 05:15’de ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrar bölümleri yayına geçecek.

Haberin Devamı