Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Mayıs Perşembe

Star TV’nin bugünkü yayın akışının gündüz kuşağı yine birbirinden eğlenceli programlar ile süslenmiş. Öğlen kuşağında Beni Affet dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Ana Haber’den sonra da en çok izlenen dizilerden birisi olan Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Bu hafta yine Sühan ve Cesur’u birbirinden heyecanlı dakikalar bekliyor. STAR TV’nin 18 Mayıs Perşembe günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde.

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Mayıs Perşembe

Star TV’nin bugünkü yayın akışı 05.30’da Oz’un Koruyucuları isimli sinema filmi ile başlayacak ve ardından da 06.45’te gündemdeki son gelişmelerin ve haberlerin yayınlandığı Bugün isimli program ekranlara gelecek. Saat 08.30’da Beni Affet dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak, peşinden ise en çok izlenen magazin programlarından olan Duymayan Kalmasın programı ekranlarda olacak. Magazin dünyasındaki son gelişmelerin aktarıldığı ve tartışıldığı programda yine birbirinden eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da ise dram dolu dizilerde birisi olan Anne dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Ardından saat 14.45’te Beni Affet dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. En çok izlenen günlük dizilerden birisi olan Beni Affet dizisinin bu bölümünde de Feride neler yapacak?

Saat 16.00’da ise ekranlarının sevilen evlilik programı Zuhal Topal’la yayınlanacak. Adayların eş bulabilmek için başvurduğu bu programdan sonra saat 19.00’da yurt içerisinde yurt dışındaki son gelişmelerin aktarıldığı Star Haber ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da ise Cesur ve Güzel dizisinin 27. bölümü ekranlarda olacak. Sühan her şeyi arkada bırakıp tekrardan aile olmak istediğini belirtirken aynı zamanda Cesur’a da bir bebekleri olacağının haberini verir. Cesur buna çok sevinmiştir. Artık Sühan’ın elini asla bırakmayacaktır. Tahsin Korludağ’ın etrafındaki çember ise gittikçe daha da daralmaktadır.

Saat 23.45’te gece kuşağında ise yeni başlamasına rağmen oldukça ilgi çeken Söz dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak.