Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Kasım Cumartesi

18 Kasım Cumartesi günü Star TV yayın akışı, 07:00’da “İki Aile” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile ekranlara renkli bir giriş yapıyor. Samimi ve sıcak aile dizisi ile sabaha güzel bir şekilde başlayabilirsiniz. AKşam kuşağında ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı sevilen dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Yağız’ın uğraşları acaba Sinan-Hazan aşkının yeniden tutkulu hale gelmesine yetecek mi? Merak ve heyecan dolu anlar karşısında adeta ekranlara kilitli kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Kasım Cumartesi

Sabahın erken saatlerinde başlayan “İki Aile” dizisi esprili ve eğlenceli anları ile sıcaklığını sizlere sonuna kadar sıcaklığını hissettirecek. Hemen ardından saat 08:00’da “Salako” adlı yerli sinema ekranlarınıza dahil oluyor. Kemal Sunal’ın sevilen filmi ile yine bıkmadan o komik ve keyifli anları seyretmek isteyeceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Star Life” adlı magazin programı ile yayın akışı devam edecek. Magazin dünyasını kasıp kavuran gelişmeler, en özel röportajlar ve gizemli kesitler…. Daha pek çok merak ettiğiniz gelişme “Star Life” ile ekranlarınızda...Magazin dünyasının nabzını tutan ve zorlayan konular karşısında adeta şaşkınlık dolu anlar geçireceksiniz. Vaktiniz varsa kahvenizi alın ve sakın izlemeyi unutmayın!

12:00’da “Tülin Şahin ile Moda” yeni bölümü ile karşısınızda… Modaya dair en trend veriler seyirci kitlesine sunuluyor. Gün ortanızı renkli kılan moda programı ile yine dolu dolu bir döneme hazır olun. Tüm moda nüansları ekranlarınıza yansıtılacak. Gün ortasının devamında sevilen dizilerin tekrar bölümleri ekranlara geliyor. Saat 13:00’da “Siyah İnci” adlı sevilen dizinin tekrarını izleyebilirsiniz. 16:00’da ise “Ufak Tefek Cinayetler” adlı polisiye dizi macera ve heyecan dolu anları ile sizleri ekranlara bağlayacak. Eğer akşam kuşağında seyretmeyi unuttuysanız mutlaka bu tekrar bölümü değerlendirin.

Haberin Devamı

Saatler 19:00’ı gösterdiğinde “Star Haber” yayına başlayacak. Haber dünyasının nabzını yoklayan bültende yine birbirinden özel konu başlıkları ele alınacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm gelişmeler siz değerli seyircilerine aktarılacak.

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Dizinin yeni bölümünde yine heyecan doruklarda! Yağız’ın Sinan ve Hazan aşkını yeniden kıvılcımlandırmak adına verdiği mücadele acaba işe yarayacak mı? Kendi yüreğini ezip geçip başkaları adına emek harcayan Yağız’ın bu uğraşı neden? Tüm merak ettikleriniz yeni bölüm ile ekranlarınızda… Saat 00:15’de “Siyah İnci” adlı yerli dizi tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Saat 03:00’da “Dolunay”, 05:00’da ise “Cesur ve Güzel” adlı iki dizinin tekrar bölümü ekranlarda yerini alıyor.

Haberin Devamı