Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 18 Ekim Çarşamba

18 Ekim Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de başlayacak olan “Bugün” adlı canlı program ile ekranlara giriş yapıyor. Dünya gündemine oturan olayları ayrıntılı şekilde ele alan yayında, günün manşetleri ve geceden kalan konular yeniden irdeleniyor. Akşam kuşağında ise sevilen sinema filmi “Çember” yayın hayatına geçecek. Star TV ekranlarının yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 18 Ekim Çarşamba

Sabahın ilk ışıkları ile birlikte yayına başlayan “Bugün” adlı program, dünya gündemini meşgul eden olaylar hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı oluyor. En güncel olaylara tarafsız ve ayrıntılı şekilde ulaşabileceksiniz. 08:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sabah güzel bir dizi keyfi yapmak istiyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Adını Sen Koy” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Ömer ve Zehra arasında geçenler neler? Kerem’in başına gelenler ne durumda? Kısacası tüm merak ettiklerinizi diziyi seyrederken cevaplama fırsatı bulabileceksiniz. 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranların karşısına geçiyor. Ünlü camiasına ait gelişen olaylar, sanatçıların perde arkasında yaşananları ve daha fazlası bu popüler magazin programında sizlere aktarılacak. Bomba gibi gelişmelerle yayına başlayan canlı program ile gününüzü renklendirebilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı program ekranların karşısın çıkacak. Canlı canlı yayın akışına başlayan programda yine birbirinden farklı faili meçhul cinayetler ve kayıp dosyaları ele alınıyor. Polisiye olayların en detaylı verilerle ve araştırmalarla gün yüzüne çıkarıldığı program sayesinde sürükleyici bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 15:30’da “Beni Affet” isimli dizinin tekrar bölümü yine ekranlara yansıyacak. 17:15’de ise “Adını Sen Koy” adlı yerli dizinin tekrarı başlayacak.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Ana Haber” ekranların karşısına geçiyor. Birbirinden farklı haberlerin ve dünya gündemine oturan gelişmelerin tarafsız şekilde aktarıldığı yayın sayesinde gündem hakkında merak ettiklerinizi kolayca öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Çember” adlı sinema filmi nefes kesen yayını ile yediden yetmişe herkesi ekranların karşısına kilitleyecek. Sürükleyici ve güzel bir film izlemek için mutlaka televizyonlarınızın başına geçmelisiniz. 22:30’da “Siyah İnci” isimli yerli dizinin tekrar bölümü yine sevenleriyle buluşuyor.

01:30’da “Kan” isimli yabancı sinema polisiye olayları ve farklı yaşamsal kesitleri ele alan konusu ile geceleri TV keyfi yapmak isteyenleri kendine çekiyor. Gece sinema keyfi yapmayı sevenlerdenseniz mutlaka izleyin. Dilerseniz 03:00’da başlayacak tekrar bölümünü de seyredebilirsiniz. 04:30’da “Adını Sen Koy” adlı dizi, 05:30’da ise “Cesur ve Güzel” adlı dizi tekrar bölümü ile yayında olacak.

Haberin Devamı