Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ocak Çarşamba

17 Ocak Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:45'de "Bugün" adlı haber bülteni ile ekranlara dahil oluyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar tüm gündem konuları hakkındaki gelişmelerden sabahın erken saatlerinde haberdar olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Babamın Günahları" adlı dram ağırlıklı dizisinin yeni bölümü başlıyor. Sürükleyici bölümü ile herkesi ekranları başına çeken diziyi izlerken bazen hüzünlenecek bazen de keyifli anların tadını çıkartabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

STAR TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ocak Çarşamba

Sabah ilk olarak 06:45'de "Bugün" adlı haber bülteni ile gündemden haberdar olabilirsiniz. Ardından saat 08:30'da Beni Affet" adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız mutlaka bu tekrarlarını izleyerek son gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Dizinin bitiminden sonra saat 09:45'de "Adını Sen Koy" adlı diğer fenomen dizi ile karşılaşacaksınız.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00'a geldiğinde "Duymayan Kalmasın" adlı magazin gündemini gözle önüne seren program başlıyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan renkli yayını izlerken hem eğlenebilir hem de magazin dünyasına ait merak edilen gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Saat 13:00'da "Olay Yeri Balçiçek İlter" adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza yansıyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınıza dahil olan yayını izlerken farklı yaşanmışlıklara tanıklık edebileceksiniz.

Kayıplardan cinayet dosyalarına kadar tüm yürek burkan hikayeler gözler önüne seriliyor ve olaylara çözümler önerileri getiriliyor. Gün ortasında sevilen fenomen dizilerin yepyeni bölümlerini izleyebileceksiniz. İlk olarak 16:00'da başlayan "Beni Affet" adlı dizi ile başlangıcınızı yapabilirsiniz. Hemen ardından17:15'de "Adını Sen Koy adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Dizilerin bitiminden sonra da 19:00'da "Star Haber" adlı ana haber bülteni ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. Gündeme dair tüm yaşanmış olayları ve son dakika gelişmelerini ekranlarınız karşısından tek tek ayrıntılı şekilde analiz edebilecek, merak ettiğiniz konulara cevaplar bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00'da "Babamın Günahları" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ile muhteşem bir akşama hazır olabilirsiniz. Küçük bir kız uğruna hayatını adayan bir babamın dramatik öyküsüne bu bölümde yine farklı kesitlerle tanıklık edebileceksiniz. Saatler 22:30'u gösterdiğinde "Babamın Günahları" adlı dizinin son bölümünü bir kez daha seyredebileceksiniz. 01:30'da "Ufak Tefek Cinayetler" adlı dizinin tekrarı ile gece yayın akışı devam edecek. Ardından 03:40'da "Karaoğlan Geliyor" adlı yerli sinema filmi ile gecenizi renkli ve heyecanlı hale getirebilirsiniz. Saatler 05:30'u gösterdiğinde ise "Kara Sevda" adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı